![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #252 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kesinlikle gönderilmeli ama eskişehire gitmesin ya adamlar 1.lige cıkcak gıbı görünüo adamların onunu kapamayalım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #253 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bence baki diil beşiktaş 1.lig futbolcusu bile diil ama adam elinden geleni yapyo elinden gelenden bu canla basla oynuyo tamam yetersz hemde fazlasıyla yetersz ama şimdiye kadar bize kimler geldi baki kadar caba göstermedi ama bjk de kalması doru diil...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #254 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baki Mercimek çok güçlü kondisyonu yüksek bir futbolcu fakat bu gücünü tam olarak kullanamıyor kullandığı zamanlar oldu ve bulunduğu konumunu felç ettiği zamanlar da oldu tabiki ama bunun sürekli olması gerek sürekli derkende her maç aynı formu bekleyemeyiz.o futbolcununda belli bir yrgunluğu atması ve dinlenmesi gerekir.bu yorumum.gerisi adam gibi adam ERTUğRUL SAĞLAM hocamıza kalmıştır
__________________ GÜN DOĞDU HEP UYANDIK-STADLARA DAYANDIK-BEŞİKTAŞIN UĞRUNADA -BAYRAKLARLA DONANDIK-SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ -AŞIK EDER HERKESİ-ÜZERİMDEN EKSİLMESİN-BAYRAĞIMIN GÖLGESİ-BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ-ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #255 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu arada gidip gitmeme kon usunda bence de gitsin çünkü takımda hafif kalıyır
__________________ GÜN DOĞDU HEP UYANDIK-STADLARA DAYANDIK-BEŞİKTAŞIN UĞRUNADA -BAYRAKLARLA DONANDIK-SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ -AŞIK EDER HERKESİ-ÜZERİMDEN EKSİLMESİN-BAYRAĞIMIN GÖLGESİ-BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ-ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #256 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sanki baki gidince yönetim çok iyi birini mi getirecek?yapmayın allah aşkına ..tamam baki iyi olmayabilir ama kayseri maçında toramanla o olmayınca enkaza dönüşen defansın,enkazından bile eser kalmadı.hepimiz gördük.şu an takımda zaten çok iyi bi oyuncu yok ki baki diğerlerinin yanında hafif kalsın.bir tek cisse iyi gerisi vasat
![]() |
![]() | #258 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU TAKIMDA EN SEVDİĞİM OYUNCU BAKİM MERCİMEK ÇOK GÜZEL OYNAYABİLİR AMA ADAM ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ VE YÜREĞİNE KOYARAK FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞIYOR BEN ONUN ÇOK İİ BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORUM SÜPERSİN BAKİİİİİ
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |