![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Beşiktaş ilikleri donduran bir gecede tribünleri ısıtan mücadeleci futboluyla Brugge'ü yendi. Tigana'nın Gökhan Zan'ın yerine oynatacağı oyuncu merak konusuydu. Fransız hoca Avrupa deneyimi üst düzeyde olan Mustafa Doğan'ın yerine Baki Mercimek'i tercih etti. Baki de hocasını yüzünü kara çıkartmadı. Tek başına yüksek topları aldı, Brugge forvetleriyle bir cengaver gibi boğuştu. TEBRİKLER BAKİ SENİ BAŞKALARININ İNADINA SEVİYORUM
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sürekli elestirdigim baki beni yaniltti baki kardesimi tebrik ederim. brugge macinda gercekten superdi hakkini verelim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünkü maça sarı kart sınırında çıkacak olan Baki Mercimek, "Ligin ilk yarısını en iyi şekilde kapatmayı hedefliyoruz" dedi. Baki, "Kayserispor maçından 3 puan alarak, şampiyonluk yarışından uzaklaşmamayı ve ikinci yarıya iyi bir konumda başlamayı hedefliyoruz. Başaracak güçteyiz" ifadesini kullandı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |