![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo beşiktaşta her sene en az 15 gol atabilecek bir golcü ama son vuruşlarda biraz kabiliyetsiz başka sorunu yok,daha iyi bir yabancı yıldız golcü alınırsa gitmesine hayır demem.ayrıca gokhan guleç değil bobo yu türkiye liginde hiçbir takımda 11 de oynayabilecek kapasitesi yok dikkatle izliyorum 0 0 0 0 boş bu adam gerçekten veysel falan bizim çok daha iyi futbolcuydu ondan.bobo yu hayyatta kesemez. çok yeteneksiz. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Konya maçı sonrası...... Beyler Brezilya milli takımının bir kaç sene sonra bankosu diye savunulan Bobo bu maçta Dünya Rekoru kırdı: Şu istatistiklere bakın: Bobo kafa şutu sayısı: 0 Bobo şut sayısı: 0 yANİ bOBO=0.0 Baki 100 fırın ekmek yese ondan bir şey olmaz.....Bu Bobo ile Baki yedek bile olamaz...Hele Baki belkide Türkiye süper liginin en kötü oyuncusu......Baki ile Bobo yu hala hayran olan var mı? | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Her zaman söyledim ama kim dinler bizi.Bobo ancak yedek olabilecek bir santrafor ve yabancı hakkını yedekten kullanmakta nasıl mantıkla açıklanır bilmem.Artık ne kiraya verirler,nede satarlar,nobrenin yedeği olur işte..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herşeyı zamanla görecez...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
biraz optimist olun yaw... | |||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iddia ediyorum beğenmedeğiniz bobo hepinizin yüzünü kara çıkartacak. bu çocukta yıldız kumaşı var. ya bir bekleyin allah aşkına dün çok iyi derkin bu gün delgado ve ricardinho gelincemi kötü oldu bu adam | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İyide akademimi birader burası,alacağız birtane brezilyalı onun gelişmesinimi beklicez yani,vereceklerdi kiraya olacaktı işte,şimdi beklede bobo baba olsun..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |