![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu ne çabuk unuttunuz bjk-efes maçında olanları tuncay özilhan diyonuz beşiktaştan uzak dursun bence ihsan kalkavan ve öbürlerine eyvallah ama tuncay özilhanmıdır nedir o uzak dursun beşiktaştan
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | efes serisinde olmaması gereken şeyler yaptı tuncay özilhan ancak o koltuğu kaldırabilecek ağırlığa sahip bir kişi...türkiye'nin en önemli işadamlarından birisini beşiktaş'ın başında görmek isterim açıkçası...ayrıca demirören'in gelirken 25 milyon dolar sözü verip babasından izin alamadığı haberi var aşağıda ne kadar doğru bilmiyorum; ancak bu kadro başta tuncay özilhan ile çok büyük maddi destek sağlayacaktır beşiktaşımıza...kaldı ki efes maçında ağırlığını koyabilmiş birisi futbolda beşikaşımızın başında da aynı etkiyi rahatlıkla gösterebilecektir...sözümüzün geçtiği, hakkımızı yiyemeyecekleri bir lig olacaktır... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Demirören sözünde duracak mı? Tuncay Özilhan'ın başkan adaylığına soyunmak için ilk koşulu seçime tek listeyle gidilmesi. Çünkü Özilhan, bir seçim yarışının zaten sıkıntılar yaşayan camiaya zarar vereceğini düşünüyor. Hal böyle olunca da başkan Yıldırım Demirören'in tavrı büyük önem taşıyor. Ancak Demirören, geçen sezon bitmeden katıldığı Star TV'deki Son Nokta programında Serhat Ulueren'e şu açıklamayı yapmıştı: "Eğer Tuncay Özilhan, Hüsnü Özyeğin, Zafer Yıldırım gibi duayen isimler başkanlığa adaylığını koyarsa ben onlara rakip olmam." Başkan Demirören'in, başkan seçildiği kongre öncesi, kulübe 25 milyon dolar hibe edeceğini söylemiş ancak seçimlerden sonra babasından izin alamadığı iddia edilmişti. Kaynak: http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=6969 | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kulübümüzün borcu da var sanırım... tuncay özilhan ve beraberindekiler de bence hem gereken maddi desteği sağlayacak hem de kulübü iyi yöneteceklerdir. zaten bu isimler olağanüstü kongre için değil olağan kongre için düşünülen isimler bildiğim kadarıyla, en azından ben öyle düşünüyorum...diğer türlü tabi ki haklısınız birden bu yönetimi gönderip onları getirmek doğru olmaz; ancak yeni dönemde bu yönetim kurulu oluşturulabilir, çok da iyi olur bence.... | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | arkadaşlar ben bu haberleri cıkaranların samimi olduguna inanmıyorumyeni bit takım kurmuşken sezonun başlamasına aZ BİR ZAMAN KALMIŞKEN NE KADARDA MEMNUN OLMASAKTA BEŞİKTAŞIMIZA ZAMAN VE KONUM İTİBARİYLE faydası olmayacak hemde efes macında beşiktaş taraftarını abdi ipekciye almayan bir zihniyeti beşiktaşın başkanı olarak duşunuen ve destekleyen arkadaşları uyarıyorum oyuna gelmeyin saygılarımla | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaşın sorunu iyi yönetilememek ve de güven veren bir yönetiminin olmaması, tamam yıldırım demirören ve ekibi iyi niyetli hareket ediyor ama bazı şeyler de tecrübe gerektiriyor.Bu yönetim oluşturulursa-ki bana göre oluşturulacak- beşiktaş hakikaten çağ atlar.Sebep adamların sadece paralı olması değil bu işte en iyileri olmasından.Bakın efes pilsen'e yıllardır euroleague'de zirveyi zorluyorlar,her sene neredeyse yeni bir takım kurmak zorunda kalıyorlar ama sistem başarıyı kaçınılmaz kılıyor.Hem herkesin kolay kolay eleştiremeyeceği bi yönetim olacağındandolayı psikolojik olarak da müthiş bir kadro olur... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |