![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu ülkeye gelen yıldızlar Carew,Kleberson,Anelka,Alex,Hagi,Zago,Popescu.Maks imum budur.Yıldız derken fazla uçmayalım.Fenerbahçe Trezeguet'i,Cannavaro'yu getiriyordu ne oldu?Hepsi şiştiler.Yıldız sadece forma sattırır.Arkadaşlar Beşiktaş tarihinde hep genç oyuncularla başarılı olmuştur.15 sene şampiyon olamadığında da sürekli yıldız oyuncu getirilmiş;ama Mehmet Üstünkaya geldikten sonra Beşiktaş altyapı'danonlarca oyuncu çıkarmış ve şampiyonluklara ambargo koymuştur.Önemli olan yıldızlar topluluğu bir takım olmak değil,takım olabilmek.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
asil sen kendini kahraman saniyorsun kardesim kahraman olmak senin gibi gordugun seyleri gizleyip kendi kendine gecen 2 senedeki gibi hayakl kurmaktir ama gorusecigiz 1 ay sonra ozaman benden once protesto edersin ama ozaman ati alan konyayi gecmis olur ...... | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
e farzedelimki oldu ne olacak?????? 2 senedir geleni gönderdik sonuç???? nerde süreklilik? hadi tiganayıda gönderelim kaleci işe yaramaz vay delgado şöylee eeee??? iki yıldır bu mantalite olmasaydı eğer belkide bugün hem şampiyon olmuştuk hemde zengin bir kulüp.devam edin arkadaşlar devam edin bunuda gönderin. bakalım nezaman uyanıcaz merak ediyorum
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ) | |||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar nedir bu hayaller harbiden anlayamıyorum ben sızı. juveden oyuncu alsın besıktas dıosnuzda kımı alıcak nedved mi istersnz buffonumu? cannovaroda realle anlascak tühh kacırdık elımızden arkadaslar bu adamlar dunyanın heryerınde top oynar buadamlarında dogal olarak ılk tercıhlerı ıtalya ıspanya we ıngıltere oluo turkıye onlar ıcın 5. 6. tercih lutfen artık su ruyalardan uyanalımda takımımızı destekleyelım transferler bıttı artık jorgensnde son oyuncu oldu buyuk ıhtımalle artık kombıne alalım forma alalım seneye jorgensenden daha ii oyuncular getırrıs belkı
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
| |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Zorlarsak gelir, ama su an bircok oyuncu serbest kaliyor ve herkesin gozu Italya'da, Ujfalusi de goze batiyor tabii. Bu skandallar olmasaydi, normal serbest kalsaydi olabilirdi ama simdi cok goz onunde Ujfalusi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben kendi adıma konuşuyorum.Shakhtar maçının sonucu umurumda değil.Ama Tigana'nın kadro seçimi,oyun anlayışı ve tabii ki defans beni karamsırlığa itiyor.Skor ile alakası yok benim yorumlarımın.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |