![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu mactada kötüydük doğru ama shaktar macına kıyasla daha iyiydik buda takımın 3 günde bile kıpırdandığını gösterir zaten taktik idmanlar yeni başladı süper kupa maçına kadar dahada oturur bence ümidimizi yinede kaybetmeyelim sonuna kadar destek ölüme kadar BEŞİKTAŞ | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben zaten bugün güzel bir oyun beklemiyordum.Ama Shakhtar maçıyla kıyasladığımızda takımı daha iyi gördüm arkadaşlar.Örneğin Delgado yavaş yavaş kendine geliyor.Bugün attığı çok iyi arapaslar vardı ki,beni heyecanlandırdı baya.Bugün İ.Toraman,İ.Akın,Delgado,Nobre ve Bobo'yu beğendim.Evet özellikle Bobo çok gol kaçırdı.Ama gerçekten çok şanssızdık bugün.Önemli olan baya pozisyona girdik.Eninde sonunda bunları gol yapacaklar.Nobre'de bugün çok güzel asistlik paslar verdi,olmadı.Ama benim karamsar olduğum tek nokta dEFANS.Arkadaşlar yine çok komik gol yedik.Şu Gökhan Zan'da ne bulunuyor anlamıyorum gerçekten.Bugün yediğimiz golde rakip orta yapıyor,ceza sahasında 2 1.90'lık Nancy'li var ve onlarla 1.70lik Fahri mücadele ediyor.Gökhan Zan nerede peki?Ceza sahasının içinde bile değil?Defansa adam al Tigana.Çok salak bir defansımız var.Defans demeye 1000 şahit ister valla ya..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | siz umutsuzluga kapılmaya devam edin. bu kadar hazırlık maçlarını neden ciddiye aldıgınızı anlamıyorum gitti. yaaa o zaman amatör takımlara la oynayıp 8-10 gol atalım göz boyayalım. bu maçta tigana bi kaç taktik denedi hatta ibrahim toramanı sag kanatta oynattı. bunlar deneme maçları. bir ayda 3 hazırlık maçında takımın barca gibi takır takır top oynamasını mı bekliyosunuz.. bu umutsuzluga kapılıpda bu takımdan bişey olmaz diyenler.!!! asıl siz bu mantıkla gittiğiniz müddetce sizden bişey olmaz. alem sallayıp duruyor, tut tutabilirsen. allam yaaa!!!! | ||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 26 isinda Sochaux herhalde rakip... som hazilrik maci o
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | arkadaşlar ben o zaman eziklerin yaptığı gibi telstar sonra inegölle maç ayarlayım 7 tane basak gidek o zaman hazırlık maçının ne anlamı kalmış ayrıca oynadığımız takımlar bizim gibi 10 futbolcu gönderip 10 tane adam almış değiller adamlar birbirini tanıyor ! | ||
| |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |