![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayrica Delgado oyun zekasinin Sergen'den bile yuksek oldugu gozuktu, hakikaten cok guzel paslar atti, ama forvetimiz bazen anlayamadi onu, bu uyum sorunu acilirsa iyi olacak bizim icin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! Konu bjk4ever tarafından (23-07-2006 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | işte abi siz böylesiniz illa tkaımın hazırlık maçında 5 10 tane gol atmasını bekliyorsunuz hey allahım yarabbim ya kimse işin diğer yönlerine bakmıyor ya yemin ederim son 5 dk da o golleri atsak acaba o zaaman ne derdiniz bizlerde fb gibi gidip inegöl sonra telstara 7 tane atalım ondansonra kasılalım heyt işşte biz buyuz ezeriz bumu iyi yoksa yenil ama eksiklerini gör onları düzelt o mu iyi ayrıca ilk yarıda delgado 2 tane süper ara pası attı ancak nobre ile bobo atamadı yani olmayınca olmuyor ! | ||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya millet bunlar adi üstüne hazirlik maci , yani eksiklerini görüp düzeltmek icin yapilan maclar...hicbiriniz unutmasinki bu sezon karsimizda yepyeni bir besiktas var.. 7 yeni futbolcu alindi....bunlar bi iki macta 3yil beraber oynamis gibi uyum icinde mi oynasinlar diye bekiliosunuz... ezikleri de kimse örnek olarak göstermesin....adamlar gercek ilk 11 ile oynuor..telefon starina karsi g.tlerini yirtio i.neler....biraz sabirli olun | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bizim yıllardır kanatlarda sorunumuz var zaten. Münch ve Nihattan sonra kanatlara adam bulamadılar gitti. Geçtiğimiz senelerde Sergenle Tümerle falan kurtarıyorduk ama bu sene işimiz daha zor olacak galiba. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne alaka ben de sizin söylediklerinizin tersine bir şey söylemedim ki hazırlık maçı olduğunu göz önüne alarak eksikleri söyledim gol atsak da atmasak da ben kanatlardaki eksiği söyleyecektim zaten bulduğumuz pozisyonlar Delgado,Kleberson ve Nobrenin çabalarıyla bulunmuş kısacası ortadan bindirmelerle yakalanmış pozisyonlardır kanatta sıfır üretim var eksikleri görme maçı diyip knatlara laf söylemeyemecek kadar çekingenseniz o da sizin kendinizi aldatmanızdır yeni takım olmak ayrı şey maç boyunca bir tane kanat bindirmesi yapamamak ayrı şey bunun yeni takım olmakla alakası yok zaten bütün mesjlarda belirttim takımda her bölge 2 hafta içinde rayına oturur ama kanatlar bu görüntüyle sezon sonuna kadar hiç bir şey yapamaz transfer şart bunu belirtmek suç mu zaten TİGANA DA MAÇTAN SONRA SÖYLEDİ BİZ SÖYLEYİNCE Mİ SORUN OLDU BU kanattan atak yapamayan bir takım gol atmakta çok zorlanır bunu ben anlatcak değilim heralde size hepiniz futbol bilen adamlarsınız neyse demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ben de sorunları belirttim takımı tamamiyle kötülemedim hazırlık mçaının amacına uygun konuştum yani kısacası inşallah bu sefer anlatabilmişimdir aynı şeyleri kaçıncı yazışım bilmiorum... | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dusunuyorum da, biz niye 3'lu oynamiyoruz? 4-4-2 oynayan bir takimda en az iki tane saglam kanat oyuncusu lazim, ama bizde Grosso, Zambrotta, Lahm, R.Carlos, Sagnol gibi gidip gelebilem bir kanat oyuncusu yok ki, anca Mercimek ve Toraman oynuyor. Bizim gucumuz orta saha ve bu takim bal gibi 3-6-1 oynar bence. Libero olarak Koray, adam markaji yapan saglam Toraman ve Zan, kanatlarda yeni yabanci solda ve Tandogan/Ali Gunes sagda tum kanadi kaplar, orta alanda oyun kurucu Kleberson ve ona yardim eden defansif Fahri. Forvette yirtici Nobre ve arkasinda Delgado ve Burak. ----------------Runje-------------- ----------------Koray-------------- -------Gokhan Zan--Ibo Toraman---- Ali Tandogan-Fahri-Kleberson-Yabanci ------------Burak--Delgado----------- --------------Nobre-----------------
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
zaten benim sözüm sana diildi....samba ve tango izlemek isteyenlere idi. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |