![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hata sırf hoca da mı?aydın bir kendine baksın.sorsun şöyle bir kendine : ben trasfer edilen bir futbolcu olduğum halde kampa götürülmedim ancak paf takımdan ibrahim kaş(ve u19 milli takımdakiler)kampta.neden acaba????? transferde olsa kimsenin oynama garantisi yoktur.herşey futbolcunun elindedir.ama tamamen amatör bir ruh taşıdığı için isyan bayrağını açmış.gidersen güle güle.kim tutar seni.... | ||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ordan kovsalar da gitmem | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aydın ı bi takıma kaptırırsak yazık olur..çok ii bi futbolcu..bi kaç maçını izlemiştim..çok dikkat çekiyo cidden..işşala takıma uyum sağlar yada kiralık felan gider..yksa yazık olur..
__________________ HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KÜSKÜ!!! | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar şu anda altyapıdan Serdar Özkan ve Emre Özkan dışında A Takımda oynayabilecek bir isim yok.Bu böyle bilinsin?Öyle M.Sedef'i,Aydın'ı fazla abartmayın.Beşiktaş'ta oynayacak tipte adam değil bunlar.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #10 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | sol kanat porblemi var ve bu çocuk bir kenara atılıp denenmiyor orada nasıl iş anlamadım.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |