![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya takımın yarısından çoğu yeni zaten,onlar da olmasa hükmen yenik sayılacaktık heralde.milletin diline düşücezz of yawww
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ocakta seçilemeyeceklerini çok çok iyi biliyorlar.şu özilhan olayı da iyice soğuttu onları.bakın görün transfer fln da yapmaz bunlar.ayıp olmasın diye yaparlarsa bile 500 bin dolarlık bir arjantinli fln bulurlar. demirören şu an şirketinden beşiktaşa aktardığı paraları hemen nasıl geri alabirim düşüncesinin içinde.beşiktaş fln hikaye onun için.ocak gelse de bir kurtulsak şunlardan.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış. Benim süşüncem
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |