Tigana'dan müthiş iddia; 'Medya benim kellemi istiyor' | | Tigana'dan müthiş iddia; 'Medya benim kellemi istiyor' Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, FC Sochaux karşılaşmasının ardından müthiş iddialarda bulundu. Berabere biten karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Tigana, "Beşiktaş'ta yepyeni bir dönem başlatmak için çalışmalar yapıyorum. Takımımım performansından memnunum. Ancak beşiktaş'ta çok ilginç olaylar yaşıyorum. türkiye'de çok ilginç bir basın grubu var. Medya beni göndermek istiyor. Futbolcular izin yaparken onlar otelin havuzunda röporetaj yapmaya çalışıyorlar. Yarın karımla yatarken yatağın altından çıkarlarsa hiç şaşırmam. Bu şartlarda başırılı olmam çok zor. Onlar madem benimle uğraşıyorlar ben de artık medyayla uğraşacağım" dedi. Tigana bu sözlerin ardından basın toplantısını sinirli bir şekilde terk etti. İkinci Başkan murat Aksu'nun medya mensuplarıyla yaptığı toplantıda "Tigana, "Sabah, Zaman, Star ve Anadolu Ajansı'na kırıldı. bu yüzden bu sözleri söyledi. Büyütülecek bir şey yok" dediği öğrenildi. |