![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burada kim neler konuşup yazıyor.. ne ediyorsa ediyor.. ama tarihin yargısı ve tescili değişmiyor..! Sergen Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş ve hatta gelecek.. bir numaralı futbolcusu.. Türkiyenin Maradonasıdır.. ve kim ne derse desin.. Tarih, onu " Beşiktaşlı Sergen.." olarak tescil etmiştir.. Sergeni daha genç takımdan beri doya doya izleyen biri olarak .. onunla övünüyorum.. Sergen unutulmayacaksın.!! sevgiler.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Besiktasli Sergen olarak akillarda kalacak, ama hem FB, hem GS, hem de TS'de oynamis Besiktasli Sergen olarak herhalde. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sergen tembel oyuncu , bakin delgadoya bakin sergene simdi ?
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | her insan hata yapabilir. bu şike haberini okuyana kadar ona haksızlık yaptığımızı düşünüodum. ama beşiktaşı para için satanı bizde satarız. onun yaptıığı tümörden bile kötü belkide. o para için sattı. sergende para için maçı yani beşiktaşımızın onurunu sattı
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arakadaşlar sergen beşiktaşta para için oynuodu ve de gol atan herkes sevilir çünkü maçlar gol atarak kazanılır ama zaten sergenin görevi gol atmaktır çünkü beşiktaşa ona para veriodu yani gol atmazsa ayıptır....bence gitmesi ii oldu çünkü maç başı para alıodu ve hep son dakkalara konuluodu o bakımdan gönderilmesi daha ii olduğunu düşünüyorum.. ama sergen beşiktaş ta oynamış bir futbolcudur ama parasıyla oynamış bir futbolcudur.... öle ki fb de gs ts de ve başka takımlarda da para için oynamıştır ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |