![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gencler guzel oynadilar hele delgado,nobre,toraman,baki(birde hertopa arkasini donmese) hak eden kazandi hakeme karsi son ve tolga kirmizi kartlikti tolga cabuk alismis cin cona ha bire faul yapiyor neyse hayirli olsun Kupa ![]() Konu Adelaar tarafından (30-07-2006 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsine teker teker helal olsun çok ii mücadele ettiler defansımız da havadan bütün topları topladı,bu takımın arkasında olalım arkadaslar, delgadoyu da çok beğendim, daha da ii olacak insallah | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | runje iyiydi ama sadece bi tane hava topuna çıkıp aldı. toraman da vasatın üstündeydi. gökhan zan süper bi defans oyuncusu olacak. hakan şükür gibi kaleciden fazla yükselen gol atan forvet zan dan bi hava topu alamadı.şükürü perişan etti. koray fena deildi bazı saçmalıklar yaptı ama attırdığı golü sayesinde yerini sağlamlaştırdı.bakiyi hiç semedim. üzülmezde aynı. kleberso ikinci yarıda çok iyi oynadı. çok soğukkanlı toplar çıkardı defanstan. ikinci yarıdaki pasları çok iyidi. fahri zaten tam bi futbolcu. maçtan önce demiştim fahri çok iyi oynar maça a ğırlığını koyar die. hem sağlam hemde çko teknik. hep ileriyi düşünmesi en büyük artısı.delgado ne biçim adamsın delgado adamlar deli oldu topu alamayınca ayağından. idda ediyorum sergenin adını bile andırmaz bize bu sene. ben böyle adam görmedim türkiyede.güleç geçen seneden çok uzak. savruk oynuo beyenmedim. nobre pişman edecek ezxikleri her hava topunda o var. ne kafa varmış adamda. son dakikalarda geldi defanstanda hava topu çıkardı. çok beyendim. bobo güleçten daha etkili.sonradan giren serdar çok etkili orta yapıo.ama sola kesin ze roberto gibi adam lazım. o da gelirse kimse dueduramaz bizi.......ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN...!
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Bu takıma Tigananın dediği gibi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım süper olur.Eziklerin yüzüncü yılını berbat ederiz. Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiler hepsi.Ben Runjeyi,Gökhan zanı,Klebersonu,Delgadoyu vede Nobreyi çok beğendim.Delgado çok iyi bir topçu olduğu belli oluyor.Adam ayağına aldığında rahatlıyorum valla.Top ayağına çok yakışıyor.İşte onun yanına iyi bir sol kanat oyuncusu alındınmı bu takım ligde eser.Avrupada esermi orasından pek emin değilim. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | evet tiganaya güvendim ve bosa cikarmadi helal tigana,... demisti zaten bizi kupa da görün diye... cok güzel oynadik hele ki Delgedao artik yavas yavas kendine gösteriyo... digerlerine gelince runje kurtarislariyle begendim ama oyunu topu sokmasi biraz zayif sonra.. savuma iyi di bence öyle aman aman hata yapmadilar.. baki biraz tutuk oynadi gerisi zan olsun koray toramn iyidiler.. orta saha ibo yine cok caliskandi ama sut ve orta yapamiyor onu herhale herkes biliyo.. fahri iyi oynadi aslinda bazen topu ayyanda cok tuttu delgado zaten süperdi klebersin da iyidi.. forvet de gökhan gülec istedini yapamadi nobre iyi di calisti durdu begendim ama sonuc olarak iyi futbol oynadik ve cok ümitliyim...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | We are the Champions!!!!!!!!!! Arkadaslar aslinda yeri degil ama, su kanatlar kirik. Kanatsiziz! Kanat gerekli. Bi de kanata alirlarsa tamam. Kimse tutamaz. Daha Buragimiz var, Ibo Akinimiz var, varda var. Su Cinconu yendikya, artik yarin rahat girerim sinava! Sas a kil oldum abi! | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bunlarıda beğenmezseniz bence bütün takıma red bull içirelim.belki o bizi kanatlandırır. ![]()
__________________ onur gurur kartal budur | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |