![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar ülkenizi "Greece gösterin.......300 ile izleyin........ve msn kullanmayın.....hatta sadece liftv yi izleyin interbneti başka iş iin kullanmayın sayfaları kapatın........Ben de önce Amerika yaptım takıldı.sonra başka bir adrs aldım.......yunanistan yazdım.dünkü maçta.....90 dakikada sadece 1-2 dakika takıldı......... | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abı olmuyo ama sadece yurt dısı dıyo ve ben denedım butun her seyı sıldım ayrlardan gene aynı sadece yurtdısından denıyo bende baska ark.dan aldım ole ızlıyom onda da cok takılıyo
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
| |
| | #3 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoq Kardes Olmadi Hepsini Yaptim...baska Adres Varsa Verin Deniyelim Belki Bizde Takilmaz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya okuduklarıma inanamıyorum doğru mu bunlar bugün maç saatine yakın deneyeceğim mutlaka
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir NOT daha ekleyim: Takılmaması için msn vs her türlü internet işini bırakmanız gerekiyo...başk siteelre girmeyin........Ayrıca benim gibi 3 gb lık sınırlı kullanıxcıysanız.......bir tvyi(300lük bir hızla) 90 dakika internetten izlemek 800 mb mış....3 gblık kotanızı 1 gb aşarsanız bunun maliyeti 10 ytl........ | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anladım kardeş.........tahmin ettiğim gibi.......acaba şöyle mi yapsanız........ önce yukarıda açıkladığı gibi örneğin google ı açıp.......araçlar>internet seçenekleri>ayarlar>dosya görüntüle>ordaki herşeyi seçip silin sonra......araçlar>internet seçenekleri>Programlar>Web ayarlarını sıfırla...(büyük ihtimalle digiturk senin ip numarını kaydetmiş.ve seni her siteyi açınca seni tanıyor) ondan sonra tekrar http://www.digiturkwebtv.com/TEST/uyelik.html yapmak olmazsa yukarıdakileri bi dah yapıp bu sefer http://www.digiturkwebtv.com girip üyelik vb ini yıklalmk alzım.......denenebilecek tüm olasıkları denemek lazım....... | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |