![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #641 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | beylersonuç olarak ne zaman bilet almaya gidiyoruz uefa finali için yerimizi ayırttıralım kupayı kaldırırken net görelim : ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #642 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | son Dakika RICARDINHO CORINTHIANS'TAN AYRILDI!.. ![]() ![]() Corinthians'ın art arta aldığı yenilgilerin ardından kovulan teknik direktör Geninho'nun yerine bugün göreve getirilen Emerson Leao, yaptığı açıklamada bir süredir takımla antrenmanlara da çıkmayan Ricardinho'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini bildirdi. Corinthians kulübü Ricardinho'nun gideceği kulüp hakkında bir açıklama yapmazken, Brezilya basını tecrübeli yıldız için en büyük ihtimalin Beşiktaş'a gitmesi olduğunu belirtti. 18 Ocak 2006'da Santos'tan Corinthians'a gelen ve 2007'ye kadar sözleşme imzalayan Ricardinho yeni kulübünde sadece 8 ay forma giyip yollarını ayırdı ve 21 maçta oynayıp 3 gol attı. Brezilyalı futbolcunun Perşembe günü İstanbul'a gelmesi ve Cuma günü de Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. Dakka90.com Dış Haberler Servisi | ||
![]() |
![]() | #644 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() biz burda seni istemiyoruz demedik.sen ilk hafta yenildiğimiz zaman vay bu tigana gitsin bu futbolcu gitsin bu takımdan bişey olmaz dedin.10 günde değişen sadece 1 transfer haberi oldu ve bakıyorum sende çok şey değişmiş.açtığın topic niye kaldırıldı diye sordunmu hiç kendine? Benim veya sana karşı çıkan arkadaşlarımızın şahsına karşı hiç bir kötü düşüncesi olamaz.hepimiz aynı amaç için burdayız.fakat birilerine hiç istemediği benzetmeler yapmak,ağıza gelmeyecek laflar kullanmak bize göre değil. son söz olarak BEŞİKTAŞ'lı OLMAK YETER diyorum.
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #645 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
tessekkur ederim canim dostum bence cris var lyonlu ama cok zor collubally iyidir koffour ii bunlar olabilir bence | |||
![]() |
![]() | #646 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
ama egerr bir dusunursen her soyledigim %100 ciktibu genclerle olmaz diyordum tecrube lazim diyordum rico gelio bu 1 tecrube soylemim cikti 2 defans olmaz diyordum o acikta kapatilacak yani sonuc yakindigim seyler tam istedigim dogrultuda kapanio sanirim hakli birazda olsa cunku rico lu bjk bi izleyecegiz bide onsuz simdi hak verdin mi | |||
![]() |
![]() | #647 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: ya peqi arkadaslar riconun sozlesmesı faeshedılmısse bu adama bonserwıs de odemıcez yanı kurallar geregı haksız mıyım=) | ||
![]() |
![]() | #649 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
işte söylemek istediğimiz nokta bu.her kötü sonuçtan sonra felaket tellalığı yapmayı bırakıp biraz detek olursak bu takım çok iyi olacak çok not:dönem başında Bobo hakkında söylediklerimi karşı bu yıl beni utandıracak çok iyi oynayacak sanırım.varsın takımım iyi olsunda bende söylediklerimden utanayım!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #650 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |