![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yine mi yeni bir isim yaw... ricardinho'nun klasının tartışılamayacağı konusunda hemfikirim de adam tipik bir forvet, onu solda asla oynatamazsınız, yönetimin illaki yıldız alacağız diye hedefini şaşırmaması lazım... bugüne kadar hep söyledim yine söylüyorum, şu anada bize en uygun, en çok yararlı olacak olan adam kesinlikle GUSTAVO NERY... alsın artık yönetim de şu adamı transfer saçmalıkları kapansın yaw... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İşte o video....... http://video.google.com/videoplay?docid=548825651174378853&q=ricardinho sizce bu video size kimi hatırlatıyor ve Türkiye'den hangi tarihi maçı..düşünün dakika 90 ......topun başında..... | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim kanatlarda senelerdir problemimiz var arkadaşlar, bence Ricardinho transferi yanlış olur, adam kanat adamı değil....Eğer alınırsa ki bana göre çok da iyi bir oyuncu, onun ve Delgadonun şahsi becerilerine kalacak takım, kanatlardan bir atak organizasyonu gene olmayacak...
__________________ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |