![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu Mehmet Sedef sol açık oynadığı zaman oldukça iyi işler yapıyor bilmem katılyormusunuz, stoper alıp sol açıkta onu da kullanabiliriz. Bu arada fotomoç iki gündür Robertob Carlos deyip duruyor, normal şartlarda inanmam ama yönetim bu sene coştu tuttuğunu koparıyor, Fener alamadı diye o tarafı da zorluyo olabiliriz. | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | simdi türk milli takiminin stoperlerini mi begenmiyoruz, tam anlayamadim, yoksa avrupa maclari icin daha tecrübelisini mi alalim diyorsunuz, ikinci söyledigim icin bile bile olsa ben ce gereksiz. Defans iki gol yiyorsa siz 3 veya 5 gol atik maci koparabilirsiniz, en iyi savunma hucumdur: Mesela ben santranc i ilk ögrendigimde sürekli rakibimin hamlelerini karsilamaya cabalamaktan hep yeniliyordum ne zaman ki ben daha cabuk atak yapmaya basladim tabiri caizse önce saldirmaya basladim , kazanmaya da basladim.. dostcakalin
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peki gerek yok diosan öle olsun ama bu bir risktir vestel macını izledik bir yedik bi daha takımı acamadık defanslarını acamadık haklısın 3 yeriz 5 atarız ama acık oynayan takımlara kapalı oynayanlara ne yapıcaz bu bir soru işareti şuan | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | spor yazarlarını dinliyorum.geneli türk defans bloğuyla en son şampiyon bjk oldu ama bir daha olmaz diyorlar.neden böyle bir düşünce hakim oluyor anlamakta güçlük çekiyorum. gökhan ve toraman son derece kesici özelliklere sahip defans oyuncuları artı olarak koray hem kesici hem de topu iyi oyuna sokuyor.mesela tomas bu oyuncuların hangisinden iyi.saplantılara takılmamak lazım.ama gökhanın sık sakatlandığı gerçeğini de gözardı edemeyiz.cezası var sakatı var. nobreye vatandaşlık çıkma ihtimalini çok düşük olarak gördüğüm için stoper alma ihtimalimiz hayal diye düşünüyorum.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Verein:Juventus Turin / Serie A ( ![]() ![]() ![]()
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |