![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,Beşiktaşforum.net türkiyenin en aktif forumu.Ve inanın çok iyi bildiğim için söylüyorum;basın da ve özellikle spor gazetelerinde bizi çok yakından takip eden yazarlar var..Bunun sebebi de herkesin özgürce fikrini yazmasıdır..Ama lütfen birbirimize saygısızlık etmeyelim..Ben mod.ların bilerek ve kimseyi haketmediği halde banlayacaklarını düşünmüyorum..Ama olabilir de ben de ilk ayım da 3 gün banlandım..o an mod.olan arkadaş beni yanlış anlamıştır ve doğru olduğuna inandığı için banlamıştır.. Gelelim asıl konuya; artık şu Denizli - Sağlam kıyaslamasını bırakalım..Şu anda Denizli bizim hocamızdır ve bizim desteğimize ihtiyacı var.İyi veya kötü bu ülkenin yetiştirdiği bir değerdir ve o bu kadar kolay harcanmayı haketmiyor. Bu yıl şampiyon olamasa bile kalmalıdır. Şu anda Morınho gelse ne değişecekki..Artı ,rakiplere bakınca da şampiyonluk ihtimalimiz oldukça fazla diye düşünüyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |