![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | AYNEN KATILIYORUM ARKADAŞIM SANA BU KESİN EZİK BASININ İŞİDİR 100.YILLARINDA ONLARI ŞAMPİYON YAPMAYACAZ YA ONDAN ÇOK KORKUYORLAR ONUN İÇİN BÖYLE YALANDAN HABERLER ÜRETİP BEŞİKTAŞIMIZI YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR AMA NAFİLE NE OLURSA OLSUN HEMDE AÇIK FARKLA ŞAMPİYON OLACAZ BUNU KİMSE ENGELLEYEMEYECEK.BİRGÜN HERKES EZİK YADA GESE OLACAK AMA DİĞER 364 GÜN BEŞİKTAŞ LI OLACAKKK | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Çok haklısın kardeşim.Basın sırf Ricardinho'nun gelişini arka plana atabilmek için bu tarz haberler yapıyor. Bizim takımın ya iyi oyun kuran sağlam bi stopere ihtiyacı var ki bu adam bence Lyon lu Cacapa olur, ya da iyi bi ön liberoya ihtiyacı var böylece iki ön liberoyla defansta rahatlayacak hem de Klebersonu kazanacaz.Bu ön libero da bence (keşke) Arsenal'den Gilberto Silva olmalı .Bu sezon Arsenal'de forma şansı biraz az hem de Brezilyalı tam bize göre... (Tabi ki gönlümden Edmilson geçiyo ama artık bu transfer bi hayal olduğu için bahsetmedim...)
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takıma sol bek şart. bu takım sol beksiz oynuyor her maçını.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi de rico alex ten bile pahalı tartışmasını çıkardılar ortaya.bakalım bunca paraya başarı gelecek mi fln diolar. bittiler abi.rico yu ezikler getirseydi yer yerinden oynardı.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ucuz etin yahnisi anca anadolu sofrasinda yenir.. ya avrupada?
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence cris ve alex degılde caçapa alınmalı ınanılmaz korayın kosan oyun kuran beyın hersey var caçapayı bız alalım lyon göbegı %99 alex crıs yapçak
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
zamanında ilhan gidince hesselbank ile anlaşan yönetim bunu lucescuya bildiriyor ama lucescu istemiyor.hüsnü gürelinin açıklaması bu. o adam yokluk içinde varlık sağlayan biri.varlığın içinde boğulabilir yani.ben bunu senelerce italya da düşmemeye oynayan takımları çalıştırmasına bağlıyorum.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
| |
| | #9 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sürekli transfer yapıpta takımdaki futbolcularıda germeye gerekyok ya millet sürekli diken üstünde acaba kim gelicek benimi kesecekler vs. yeter artık 1 tane savunmaya alsınlar yada nereyeyse işte yeter
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |