![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: ![]()
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
|
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
zat knight 1.98 boyunda 1980 doğumlu çok iyi bir defans oyuncusu. Bence edmilson dan sonra beşiktaş için adı geçen en iyi defans oyuncusu geçen sene ingiltere liginde fulham ın en iyi savunma oyuncusu olarak görülüyordu spor yazarları tarafından. keşke alınabilse harika bir transfer olur ama inanamıyorum. hele zat knight yedekte tutuluyor falan diye yazınca gazeteler iyice yalan haber olduğuna inandım çünkü knight öyle yedekte tutulacak bir oyuncu değil. | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kartal'dan, Barça'nın yıldızına kanca ![]() Transferin şampiyonu Beşiktaş, takımı güçlendirme konusunu son noktaya getirdi. Siyah-Beyazlı ekip Barcelona'nın yıldız futbolcusu için harekete geçti... ![]() Transferin hızlı takımı Beşiktaş, rotayı Barça'nın Brezilyalı yıldızı Edmilson'a çevirdi. Katalan kulübünden, sambacının gidişine onay çıktı. Siyah-beyazlılar, opsiyonlu kiralık sözleşmesi yapmak istiyor. Transferin şampiyonu Beşiktaş, takımı güçlendirme konusunu son noktaya getirdi. Sezon başında kadrosuna Delgado, Nobre, Runje, Baki, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz gibi isimleri katan siyah-beyazlı yönetim şimdi de rotayı Brezilya Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın defanstaki yıldızı Edmilson'a çevirdi. Geçen sezon da bu oyuncuyla ilgilenen ancak Barcelona'nın hocası Rijkaard vize vermediği için alamayan Kartal'ın önünde bu kez engel kalmadı. Hollandalı teknik direktör, Edmilson'un transferine onay verdi. ALTERNATİFİ ZET KNIGHT Beşiktaş, savunmanın ortasında ve ön libero oynayabilen Edmilson'u öncelikle opsiyonlu kiralamak istiyor. Bu oyuncudan verim alınabilirse gelecek sezon bonservisi alınacak. Barcelona'da yer bulması zor görünen Brezilyalı da Kartal'ın teklifine sıcak bakıyor. Sambacı yıllık 2 milyon euro istiyor. Ricardinho'nun ücretini Beşiktaş AŞ'nin hisselerini satarak ödeyebilen Beşiktaş yönetimi, Edmilson için Fulya projesinin gelirinin yetişmesini umuyor. Her ihtimale karşı, Tigana'nın Fulham'dan öğrencisi Zet Knight de yedek tutuluyor. Kaynak: Sabah Haber: Fatih Doğan | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | www.karakartal.com dada var olabılır fulyadan gelecek gelırlerı beklıyolar
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |