![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #151 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kardeş sende haklısın ama çok risk alıoruz biz beşiktasız ama daha uzun yıllar beşiktas olarak şampiyonluğa ve daha iyi yerlere oynamak istioruz batmak istemiyoruz yani...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | trnsfer yapmayınca da şampiyon olamayız ama.ayrıca ricardinho ya da öyle çok çok uçuk rakamlar vermedik ki.kariyerli bir yabancıyı türkiye ye getirmek için ne kadar yıllık ücret verilmesi gerkiyorsa biz onun en aşağı seviyelerinde bir ücret verdik. yani ne şuna ne buna gelmeyen tarzda konuşmaya gerek yok bence.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu adamda takıma katılırsa bizim yabancılar runje hariç güney amerika kıtasından olacak buda tam uyum demektir. uyumda bereberinde başarıları getirir.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah karabey basarili oluruz ama runje beni cok korkutuyor hic saglam ayak gibi durmuyor
__________________ BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkdaşlar uefada bi ceyrek ya da yarı final oynayalım o zman bunları konuşmayız basarı için kaliteli oyuncular sart.süper kadro kurduk baskanımızın degerinide bilelim.demirören gelmeden önce beşiktasta yıldız oyuncular yoktu.kleberson ailton delgado ricardinho gibi yıldızları getirdiler.böylece dünya yıldızlarıyla tanıştık.bu sene basarı mutlaka gelecek biz takımın arkasında duralım yeter. | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | edmilson u almak kolay değil süperbir adam ancak barça onu kiralarmı ? ayrıca edmilson da olursa ki çok çok zor bu transfer türkiye tarihine geçebilir yönetim şuana kadar süper iş yapıyor ama bence fransız bir adam gelcek defansa | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar Beşiktaş Yönetimi ciddi olarak Edmilsonla ilgileniyor lyondan zamanında 8 milyon a aldılar kiralamaz barça edmilsonu 6 milyondan kapıyı açarlar 4 e bırakırlar yönetim o kadar parayı nerden bulacak onu bilmiyorum ama...ancak kesin ilgileniyolar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |