![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Para bulmak kolay.....daha önce nasıl buldularsa öyle olacaktur.....tabi ki Beşiktaş'ın hisselerini satarak........ | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu Böyle oLmaz.... Nereye Kadar Satacaklar Hisseleri.... Bir Dünya Borca Girdik.... Normal Ucuz Bonservisi eLinde oLan Bir Stoper aLıp Kulübün Borclarını Yawas Yawas Kapatmaları Lazım... Sefiller Gibi OLmak Istemiyoruz Biz....... Bizim Hic Borcumuzun Olmaması Lazım.... Aksine Cokta Paramız OLması Lazım.... Baskan Herseyini Seviyorum Ama Su Para Konusunda Hep Geriletiyorsun Kulübü.. Buna Bi Çözüm Bul.. Tüpmü Satcan Napcaksan Yap... EKonomik Gidişat Kötü..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar o kadar borca girdik zaten bi de edmilson için girelim ve bu takım 3-4 sene hiç bozulmasın artık, her sene 10 oyuncu almaktansa, bu sezon edmilsonunda borcuna girmeye ben razıyım, tabi iş benim razı olmama bakmıyo ![]() | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım saçmalama lütfen 30 yaşında olması yaşlı anlamına gelmez bence futbolunun en verimli çağında yani yaş otuz olunca adamın işi bitmiş demek olmuyo eziklerin övündüğü alex bile 30 yaşında ezikleri o kurtarıyo birde bu rico ondan daha çok koşuyor edmilsona gelince bu takıma eğer onuda alırlarsa uefada şampiyonuz buna adım gibi eminim
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. | ||
![]() |
![]() | #170 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Edmilson gelirse - ki çok zor bir ihtimal - veya onun ayarında bir isim gelirse Bjk kadrosu uefada parmakla gösterilecek kadrolar arasına girer. Bir çok şampiyonlar ligi takımından bile üstün bir kadro oluşur. gs nin 2000 yılındaki hagi-popescu ekolünü ricardinho-edmilson ikilisiyle daha güçlü oluşturabiliriz. Ama dediğim gibi pek aklım almıyor böyle bir transferi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |