![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #251 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
Evet Kadro aynen bunlar gibi olmalı Özellikle 1. kadro tam Beşiktaşımıza uygun hem uefa ' da hem de deplasman maçlarında çok iş görür. 2. Kadro da özellikle İnönü'deki maçlarda kullanabileceğimiz ideal 11 olur.İkinci yarılarda Burak yada Nobre nin yerine alırsın Boboyu hem o da yetişmiş olur.Tek iş Edmilsonu alabilmek.Böylelikle Kleberson'un verimi de artacaktır...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | |||
![]() |
|
![]() | #252 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş sana kesinlikle katılıyorum | ||
![]() |
![]() | #254 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu konuda sana katılıorum kle çok zarif bi adam bence onun değerini gunti gibi gittiğinde anlıyacak arkadaslar ama gelgelelim vakit çok geç olacak
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #256 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kleberson gösterişsiz ama çok faydalı oynuyor yani anlamak mümkün degil adam daha ne yapsın ne yapsa yaranamıyo bence gereksiz bi konu klebersonu tartışmak | |||
![]() |
![]() | #257 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben beşiktaşımıza ilk geldiği ve oynadığı ilk 2 maç ta gösterdiği performansı bir türlü göremedim. kleberson bu değil onun için memnun değiliz.ondan çok şey bekliyoruz
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #259 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayır futboldan ben mi anlamıyorum ne, tüm yazarlar kleberson'u yetersiz buluyorlar, ben denizli maçını izmir'de canlı izledim, en çok beğendiğim adam kleberson'du, bu nasıl bir çelişki anlamadım, hayır siz adamdan çalım atıp golleri sıralamasını mı bekliyorsunuz, izin verin de onu da delgado, ricardinho, nobre, bobo yapsın yaw... | ||
![]() |
![]() | #260 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |