![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Haklısın kardeş yine başlar uykusuz geceler. İnşallah anlaşmışlardır...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forza edmilsonnnn | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | linkteki haberde aynen öyle diyo edmilsonla anlaşılmış http://www.youtube.com/watch?v=nb1MnJFxAG0 | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | suan hic birsey yok ark.. hic heycen veya panige gerek yok...beklicez artik iki külüpde aciklama yapmadi.. medya filan hep hava sizde iyi biliyorsunuz.. tek sey bekleyecez
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado ve ZeRo dan sonra 3. ıstırab günleri başlamıyordur umarım.Transferin son günü 31 Ağustos.Daha 8 gün var.Hedef 200 sayfa olsun. ![]() ![]()
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
| |
| | #9 | ||
| Guest
| Ben Edmilsonun gelmesini cok isterim fakat gelecegine cok ihtimal vermiyorum... Bunun en büyük nedeni de maddi acidan kaynaklasiyor... Cok para isterler demistim ve fotomacin haberine göre gercektende cok para istemisler (yillik toplam bes milyon euro) insallah yönetim yedekte bir iki oyuncuyla temastadir yoksa bu transferin gerceklesmedigi anda eli bos kalirlar sadece 7 gün kaldi... | ||
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bugun macta dıkkat ettm daha sakatlgın etkısınden kurtulamamıs edmılson bence cok yawastı ve lerı hıc cıkmadı kı edmılson lerı cıkıslarıyla tanınan bı oyuncudur aldıg bı darbe sonucu ayrca uzun sure topalladı | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |