![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #281 | ||
Guest
| Ben Edmilsonun gelmesini cok isterim fakat gelecegine cok ihtimal vermiyorum... Bunun en büyük nedeni de maddi acidan kaynaklasiyor... Cok para isterler demistim ve fotomacin haberine göre gercektende cok para istemisler (yillik toplam bes milyon euro) insallah yönetim yedekte bir iki oyuncuyla temastadir yoksa bu transferin gerceklesmedigi anda eli bos kalirlar sadece 7 gün kaldi... | ||
|
![]() | #282 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #283 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bugun macta dıkkat ettm daha sakatlgın etkısınden kurtulamamıs edmılson bence cok yawastı ve lerı hıc cıkmadı kı edmılson lerı cıkıslarıyla tanınan bı oyuncudur aldıg bı darbe sonucu ayrca uzun sure topalladı | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
Guest
| evet ikinci yarida maca girdi ama 11 kisiyi birden degistirdigi icin ve thuram gibi adaminda ikinci yarida girdigi icin kimler banko oynayacak kimler gercekten yedek anlayamadim pek... ama edmilson yedek olacagi kesin gibi... bence biraz cegingen oynadi edmilson, sanki biraz tutkundu sakatliktan sonra ilk kez maca cikti galiba... yinede cabuk topalanip besiktasa eger gelirse cok faydasi olacagini düsündügüm bir oyuncu... ve bir geldimi daha gitmek istemeyecegini zannediyorum.. besiktasta ve türkiyede mutlu olacaktir kesin, hele takimda bu kadar arkadasi ve brezilyali varken... ah keske olsa beaaaa ![]() | ||
![]() | #285 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Yönetim, Brezilyalı'nın 1 yıllık kiralık bedeli yaklaşık 10 trilyonu bulunca geri adım attı. Tigana'nın istediği isimlerin başında gelen Edmilson ile kulübü Barcelona'nın istediği para siyah-beyazlılara pahalı geldi. Edmilson'un menajerlik görüşmelerini yürüten Necmettin Çelikhan, başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. Başkan Demirören, Edmilson'u almayı düşünmediklerini ve 1 yıllık kiralamak TİGANA ÇOK BULDU Edmilson'un bir yıl Beşiktaş forması giyebilmesi için kulübü ve futbolcuya toplam 5 milyon euro ödenmesi gerektiğini belirten menajere, başkan Demirören, "Bu para düşündüğümüzün çok üstünde" yanıtını verdi. Rakamı Tigana'ya bildiren yönetim, Fransız hocadan da "Bu kadar para vermek doğru olmaz. Pazarlık yapmalıyız. Olmazsa yeni isimlere bakarız" dediği öğrenildi. Fatih DOĞAN/fotomac
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşler günaydın.edmilson zor gibi görünüyor ya.ayrıca sakatlığının etkilerini gördük bayern maçında.o paraya başka bir yıldız da bulabiliriz gibime geliyor.ayrıca brezilyadan defans oyuncusu almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.defansta ekol olmuş ülkeler var.buralardan bir oyuncu alınamaz mı sizce... saygılar... | ||
![]() |
![]() | #288 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence oyun kurmanin kralini yapan ve Gokhan'la uyum saglayan bir Koray var, son 3 macta neredeyse top kaybetmemis ve paslarda isabet orani 80%, ki bu bir defans adami icin muazzam. Bence illa cift onliberoya gececeksek saglam bir onlibero alalim stoper yerine, Makelele tarzi bir adam, ozellikle Avrupa'da isimize gelir. Tandem ve savunma o kadar iyi oturdu ki, bu savunma bizi 5-6 sene goturur, adam kiralayip bozmanin ne alemi var?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #289 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu oyuncuda bu kadar ksa bı sure kalmısken bu sartlarda ısrar etmek yersiz sadece isme bakarak transfer yapılmaz rıcardno we delgado cok önemlı transferler son transferde de lutfen yanlıs yapmayalm beşiktasın sokaga atacagı parası yok | ||
![]() |
![]() | #290 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bi ön libero almak daha mantıklı çünkü defansif yönü güçlü toparlayıcı viera veya makalele tarzı bi adam alırsak iki tane transfer yapmış sayılırız bir iyi bi ön liberomuz olur iki defansif yönü güçsüz olan klebersonu kazanmış oluruz yoksa klebersondan brezilya milli takımındaki performansı beklemek hayal olur bi ön libero çok mantıklı geliyor bana.. bjk4ever inde dediği gibi defansımız gayet iyi bence orayı bozmak risk olur.
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |