![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #331 | ||
Guest
| daha fazlasini istemekle ne alakasi var ya? Allahim yarabbim, illa her yorumun altina cavap yazma mecburiyetin mi var? Begenmez isen kendi yorumunu yazarsin, olur biter. Kalitesiz oyuncu alacagina hic alma daha iyi, siradan oyuncuya bosuna para verilmesin. | ||
|
![]() | #333 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | http://www.cnnturk.com/interactive/a...et.asp?id=SPOR . ARKADAŞLAR ŞU ANKETE HEMEN KATILIN. EZİK FENER BİZİ 3 OYLA GEÇİYOR... . . . . .
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
![]() |
![]() | #336 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu an 34 e 34
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #337 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kartal'dan sürpriz atak! Barcelona'lı Edmilson'un fiyatını pahalı bulan Beşiktaş, rotayı Fulham'ın 26 yaşındaki savunmacısı Zat Knight'a çevirdi.Listedeki iki isimden vazgeçildi. Jean Tigana'nın Fulham'dan eski öğrencisi olan Zat Knigt'ı kiralayabilmek için girişimlere başlandı. Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden ikisini daha defterden sildi. N. United'ta forma giyen Boumsong'u kiralamak için uğraşan ancak Fransız yıldızı 9 milyon euro bonservisle Juventus'a kaptıran siyah- beyazlılar, Edmilson'a yöneldi. Ancak yönetim, Barcelona'da forma giyen Brezilyalı yıldız için ağır bir faturayla karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun bir yıllık kiralama maliyeti 5 milyon euro'yu bulunca, Beşiktaş yönetimi geri adım atmak zorunda kaldı. 1.90'LIK KULE Bu gelişme üzerine Beşiktaş, kiralayabileceği yeni isim arayışlarına başladı. Rota, bir süre önce gündeme gelen Zat Knight'a çevrildi. Tigana'nın Fulham'dan eski talebesi olan Zat Knight için İngiliz ekibiyle temasa geçen siyahbeyazlıların, 1.90'lık dev yıldızdan yanıt bekledikleri öğrenildi. Bu arada Tigana'nın dün yönetime "Elimde yeni alternatifler var" dediği öğrenildi. Kaynak: Pasfotomaç
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #338 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | edmilsonu alamasakta iyi bir ön libero alsak defans sorunu cözülür gibi geliyo bana.klebersonun yanına iyi bir ön libero süper olur mesela:''mavuba'' cuk oturur bu takıma... zaten bizim derfansta sorun yok orta sahamız aksadıgı için defans sorunlu gibi gözüküyo burak delgado ve ricardinho takım savunması yapamadıgı için klebersonunda tam bu mevki oyuncusu olmadıgı için böyle bi trasnfer süper olur.ama maliyeti cok yüksekti onun için hayal gibi.(sponsor ya da satış opsiyonlu kiralanabilir ama cok zor.) | ||
![]() |
![]() | #339 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Mavuba gelse UEFA Kupasini ciddi ciddi dusunmeye baslariz, ama maliyeti maalesef cok.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #340 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adam benim de hayalim ama yanlış hatırlamıyorsam bonservisi için 7.5 milyon Euro falan diyorlardı.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |