![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #36 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Öle diosunda ilk secimde demirören gidicek kulübe kalıcakbütün borclar.. Gaysenin durumuna düşmekten korkuyorum tek korkum bu ....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | </IMG>Weitere Angaben: Kann auch im defensiven Mittelfeld spielen.News zum Spieler:01.06.2006 WM ohne EdmilsonTransferhistorie (* während der Saison)Saison:von:zu:ausgel.:Ablöse:04 / 05Olympique LyonFC Barcelona 8.000.00000 / 01FC Sao PauloOlympique Lyon 11.000.000 Arkadaslar...adamin Transfer ücreti 8.000.000 €uro...30 yasinda bir adam icin cok büyük bir para bu...hem adamin senede Barcelonada en az 3,5 Million €uro kazaniyordur....bence deymez... Diarra yi alsak daha mantikli olur bence...cok yetenekli bir oyununcu...hem fransiz...degeri 5 mil Euro...Defansiv Orta Sahada cok iyi top oynuyor...tam bizlik birisi... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar büyük oynuyoruz yani ya hep ya hiç.para olmadan olmuyo işte.onlar bizim için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.şimdi sıra bizde.yani arkadaşlar bu takım çökerse bilin ki beşiktas biter ama kazanırsa da kimse durduramaz her sene bir dünya yıldızı alırız kupalarda gelir.önemli olan istikrar haydi kartalım haydi taraftarlar geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu transferler oturur seçime kadarda lider girersek demirören gitmez bence.Çok hata yaptı ama bu sene bu hatalardan dönüp iyi şeyler yapmaya başladı gibi...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İnşallah dediğin gibi olur ama ben değil herkes demirörenin gitmesini istio evet belki çok hata yaptı ama bunlar telafi edilemicek kadar çok zarar verdi beşiktasa zaten biraz beşiktası seviyosa kendisinin bırakması gerek ben ne olursa ne yaparsa yapsın istemiyorum demiröreni keşke fırsat olsada bilgili gelse tekrar...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |