![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | edmilson bence gelmez ama diger kuluplerden 1 milyon dolar daha fazla verirsek edmilsona belki gelir
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | edmilson da gelirse önümüzde duracak bi takıkm tanımam. bizim yönetime ne oldu bu sene anlamakta güçlük çekiyorum.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu sefer kayanak yine fotomaç ama altında fatih doğan ismi var. fatih doğan'ın pek yalan ile işi olmaz. doğru olabilir bu haber. zaten bizimkilerde bu işi öğrenmeye başladılar artık. hadi hayırlısı bakalım. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar zaten gazeteler yalan yazmıyo(fotospor hariç)bu adamlar 3 büyüklerin transfer listesini ele geçiriyolar onları söylüyolar.delgado nun ilk haberini fotomaç verdi dogru cıktı.eziklerin crespo ile carlosu ''aldı'' yazdı tek yalan burası ama ilgilendikleri ortaya cıktı ve istediler ama alamadılar.yani bişey biliyolar ben fotospor hariç hepsine inanıyorum... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |