|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-08-2006, 06:17 | #81 | ||
RoCKeR eaGLe Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 | Beşiktaş Edmilson'u kiralayacak Ricardinho'ya imza attıran Kartal, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek üzere. Beşiktaş, Brezilyalı Edmilson'u da renklerine katmak için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. *** Hedef Edmilson Rijkaard'ın gözden çıkardığı sambacı için bastıran yönetim Zathia'yı ise yedekte tutuyor. Ricardinho'ya imza attırdıktan sonra tüm dikkatini vatandaşı Edmilson'a çeviren yönetim, sürekli transfer isteyen Tigana'ya müthiş alternatifler sunuyor. Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard'ın kadroda düşünmediği sambacı için tüm imkânlarını seferber eden yöneticilerin yedekte tuttuğu diğer isim de bir dünya yıldızı; Zathia lakaplı Zat Knight... SATIŞ OPSİYONLU İniesta, Xavi ve Nesta gibi yıldızlara sahip Barça'nın Zambrotta'yı da alması üzerine forma şansı azalan Edmilson'un yıllık 2 milyon euro istediği ve Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. Barça'nın kapısını satış opsiyonlu kiralık formülü ile çalmaya hazırlanan yönetim, pazartesi günü görüşmelere başlayacak. Fatih DOĞAN
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
|
19-08-2006, 08:03 | #84 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | nedense Bu Haber Sadece FotomaÇta 2 GÜndÜr..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
19-08-2006, 08:15 | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | cehennem disco adlı arkadasım bu adamın bonservisini nerden biliyosun 8 milyon euro oldugunu transfermarkt.de yazan herseye inanma.orada ricardinco 4 milyon euro yazıyo ama biz 1.750.000 dolara aldık aynı sekilde kleberson da öle biz 2milyon dolara aldık orada 6 bilmem ne yazıyo yani bu işler siteyle olmaz aynı sekilde ailton 2.500.000 euro diyo biz adamı 200 bin euro veren var mı diye bakıyoruz daha örnek veriyimmi yoksa bu kadar yetermi?ona bakarsan manager oyununda da 2 milyon euro edmilson bu işler siteyle oyunla olmaz... | ||
19-08-2006, 08:27 | #87 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
19-08-2006, 08:40 | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | arkadaşım o zaman klebersonu nasıl aldık o fiyata m.unıted dan.bu adam 8 milyon euro dan asagıda olabilir 8 milyon euro dan yukarıda olabilir benim demek istedigim bu işler siteyle olmaz.o siteyi yapan barcanın bi yöneticisi mi??? ve verilen fiyatların hepsi yanlış sen benim demek istedigimi anladın ama kardeşim 30 yasın üstündeki futbolcu bu kadar para etmez. | ||
19-08-2006, 08:54 | #89 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | arkadaşlar bu adamın bonservisinin bitiş süresi 2008 miş o zaman seneye bu adam serbest kalacak yani barca o zaman bu adamı bize kiralamaz.barca bu adamı satar ya da sözleşmesini uzatır yani kiralama olayı olmaz yoksa ben yanlış mı düşünüyorum yorum sizin??? | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |