![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #162 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ricardinho 2 Alex eder Kartal'ın 'dünya yıldızı' Ricardinho, her maç yükselen formu ile tüm Beşiktaşlıların gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı futbolcular 'Rico Paşa' lakaplı sambacı için "Ricardinho, iki Alex eder" yorumunu yaptılar. *** Tek gerçek Rico Paşa! Siyah-beyazlılar, Brezilyalı yıldızın vatandaşı Alex'ten 2 gömlek üstün olduğu görüşünde. Tigana'nın, sakat Delgado'nun yokluğunda 'mecburen' ısrar etmesiyle birkaç haftada 'gerçek kimliğine' bürünen Ricardinho, Kara Kartal'ı uçurmaya başladı. Performansıyla taraflı tarafsız tüm futbolseverleri kendine hayran bırakan sambacı, takım arkadaşlarının da gözdesi oldu. Mütevazı Ricardinho- Alex kıyasına karşı çıkan siyah-beyazlılar, Fatih DOĞAN
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Başarı tüm takımın eseri" Futbolu ayakta alkışlanan Ricardinho, kişiliği ile de örnek alınacak türden bir oyuncu... Takım arkadaşları kendisini överken, o tevazuyu elden bırakmadı: "Ben yok, biz var. Takımın başarısının bana maledilmesi doğru değil. Herkes elinden geleni yapıyor. Futbolda bireyselliğe yer yok. Başarı ekip işidir."
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
Guest
| Ricardinho: Ben yok, biz var Son haftalarda oynadığı muhteşem futbolla Kartal'ı uçuran Ricardinho, mütevaziliği ile de takdir topluyor. Brezilyalı yıldız her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, "Şunu herkes iyi anlamalı ki, ben yok, biz varız. Attığım gollerin veya ara paslar hiç önemli değil. Benim için yeterli olan ve herkesin de anlaması gereken tek şey, takımın kazanması. Olayları bir bütün olarak değerlendirmek gerek" dedi. Bu arada Ricardinho, dünkü idman sonrasında oğlu Bruno ile sahada oyun oynadı. Minik Bruno herkesin sevgi odağı oldu. | ||
![]() | #167 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu selam verdi, borçlu çıktı. Son dönemde siyah-beyazlıları şaha kaldıran ve galibiyetlerde aktif rol oynayan Ricardinho'nun gönlünü almak isteyen Aksu, Leverkusen maçı yolculuğu sırasında Brezilyalı ile görüştü. ![]() Ayaküstü yapılan sohbette, Sambacı'ya övgü yağdıran Murat Aksu, "Sen bu takımın önemli taşlarından birisisin. Hem iyi futbolcusun, hem de bu ekibin lider oyuncularının başında geliyorsun. Bu çizgini bozma. Bu takımın sana ihtiyacı var. Ayrıca ağabey konumundasın. İkinci yarıda sana ve arkadaşlarına büyük iş düşüyor" dedi. Taraftarın "Rico Paşa"sı, övgü dolu sözler karşısında Aksu'ya önce teşekkür etti. Ardından da şöyle konuştu: Fırsatı kaçırmadı! "İkinci yarı daha iyi olacağız, gönlünüz rahat olsun. Biz bir bütünüz. Ağabey ve lider sözlerine teşekkür ediyorum. Manevi olarak verdiğiniz destek çok iyi. Madem ki takımın ağabeyiyim, o zaman arkadaşlarım adına sizlerden parasal konularda da destek rica ediyorum. Her şey para değil. Bu doğru... Ancak bu konuda bazı sıkıntılarımız oluyor. Bunlar da aşılırsa çok daha başarılı oluruz." Brezilyalı futbolcunun bu ricasını kırmayan Aksu'nun, hak edilen son primlerin ödenmesini sağlayarak Leverkusen maçı öncesinde oyunculara motivasyon verdiği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun ayrıca, "İlk yarıda inişli - çıkışlı grafik çizdik. Bunun da temelinde sakatlıklar büyük faktör. Takım olma yolunda ilk yarıda müthiş adımlar attık. Bunlar ligin ikinci devresinde bize artı olarak dönecektir. Yarıştan kopmayacağız, zirveyi kovalayacağız" diye konuştuğu da ifade edildi. (Milliyet)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | başarı gelsinde aldığınız paralar helal olsun...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
Guest
| yaaa ne Alex'i yaaa ben Rico Paşayı Alex ile kıyaslamam bile...Rico paşayı kıyasladığım tek isim var Hagi...bence Türkiye'ye Hagi'den sonra gelen en büyük futbolcu...büyük yetenek...oldu bitti söylüyorum..Hagi gayselara neler verdiyse bizde Rico paşadan aynısını istiyoruz..şuan Rico paşa mükemmel evet ama daha fazlasını bekliyoruz ve onda bunu verecek kapasite var...sahada bikaç profosyenel futbolcu daha olsa Rico paşanın verimi çok daha fazla artacak.... | ||
![]() | #170 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |