![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #234 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | i love you ricoooo ![]() | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibrahim toraman türkiyenin en iyi markaj yapan adamısır hücümda yetersiz olsada oynadığı yer onun yeri olmasada sağ bekten açık vermez,ibrahim üzülmez i bu takımdan kaç yıldır kimse kesemediğine göre,hala milli takıma alındığına göre heralde bişeyler vardır ki şu anda bence türkiyenin ne olursa olsun en iyi sol beki,serdar ise sağ bekte efsane olabilecekken önliberoya alındığında çok attım tuttum ama tigananın şu anda yaptığı en olumlu hareketmiş,çünkü üstünde biraz durulursa harika ötesi bir önlibero çıkarmış olacağız,nobre son 3 yılda belkide türkiyenin en çok gol atan takımı,bu sene hücum olarak kötüde olsa yaptığı pres ve mücadeleyle riconun anlattığı şekilde yaptığı mücadelenin asıl kaynağı değil,hal böyle olunca senin arkasında bu adamlar var demen biraz abes kaçıyor...He sağ açık,sol açık etkisiz desen anlarım ama sallanmayacak adamlara sallamak mantıksız..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | he bide şunu söyleyeyim,çok güvenip çok büyük yıldız olacak diye aldıımız adam delgado riconun yarı perfornmansını verse şu anda ligdeki puan durumumuz ve uefadaki halimiz çok daha değişik olurdu,bu kadar çıtkırıldım bir adam olamaz,biz delgadodan verim almak için aldık ama adam neredeyse zarar verdi,inşlh ikinci devre toparlanırda rico ile beklediğimiz iyi ikiliyi oluşturabilirler..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #240 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ne Ibrahim Uzulmez ne de Ibrahim Toraman hucumda yeterince destek veremiyorlar ve teknik degiller. Serdar Kurtulus'un ise ofansa hic katkisi yok, belki defansif olarak gorevini yapmasi Rico'yu rahatlatir ama bir Appiah gibi mesela hucuma katki yapamaz. Wingerlarimiz zaten yok, Nobre ise bir targetman, Rico'nun paslarini degerlendirebilecek hizli bir forvet degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |