![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #312 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ricardinho, ''Maça çıkmadan önce neler hissedersiniz'' sorusu üzerine de şunları ifade etti: ''Birincisi maçtan önce şunu düşünüyorum; her zaman yapmaktan büyük zevk aldığım bir şeyi yapacağım. Ne kadar iyi yaparsam o kadar mutlu olacağım. İkincisi benim bütün ailem, bu işi nasıl yaptığıma bağlı olarak yaşıyor. Bunun haricinde binlerce insan ben işimi iyi yaparsam, mutlu bir şekilde evine gidiyor. O yüzden bunun sorumluluğuyla sahaya çıkıyorum.''
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #313 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() Kovulmadan gitmem Kartal'ın Brezilyalı oyuncusu, Corinthians'ta 7 şampiyonluk yaşadığını belirterek, "Buna rağmen seyirci beni buradaki kadar sevmedi. Beşiktaş taraftarı geldiğim ilk günden itibaren bana büyük ilgi gösterdi. Burada bulunduğum için çok mutluyum" dedi.. Keşke önce gelseydim Ricardinho'dan umut veren açıklamalar... Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı, Yavru Kartal Dergisi'ne verdiği röportajda, şampiyonluk şanslarının büyük olduğunu söyledi. Her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten Ricardinho, "Türkiye'de bulunduğum için çok mutluyum. Keşke daha önce buraya gelseydim" dedi. Türkçe'yi öğreniyorum Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ta 7 yıl oynadığını kaydeden Sambacı yıldız, "Orada bile buradaki kadar sevilmedim. Beşiktaş taraftarı gibisi yok" diye konuştu. Ricardinho, gönderilmediği sürece Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmayı düşünmediğini belirterek, Türkçe'yi öğrenmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. Kaynak:Takvim | ||
![]() | #314 | ||
Guest
| ‘Böyle sevgi görmedim’ ![]() Kelimeler anlamsız!’ Ricardo Luis Pozzi Rodrigues, nam-ı diğer Ricardinho... Beşiktaş’ın resmi yayın organı Yavru Kartal’a konuşan Sambacı, Beşiktaş’a aşkını itiraf etti. Brezilya’dayken Corinthians formasıyla 7 şampiyonluk yaşadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, “Kupalar kaldırdım, başarılar kazandım. Ancak hiç böyle sevilmedim. Beşiktaş taraftarını kelimelerle anlatamam. Bu takımı ve Türkiye’yi çok seviyorum. Kovulana kadar buradayım. 5 yıl daha oynamak istiyorum, bu yüzden aklımı başka işlerle karıştırmayacağım” dedi. ‘Zirve hayal değil’ Beşiktaş’ın ciddi bir şampiyonluk şansının bulunduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, “Yeni bir takımız. Takımımız genç ve birbirimizi tanımıyorduk. Adaptasyon sürecini atlattık, her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Ekipte dostluklar kurulmaya başlandı. Tek sorunum dil problemi” dedi. Uçaktan korktuğunu ancak binmek zorunda olduğunu söyleyen Rico, “Lunaparklardaki inip-çıkan makinelerden de korkarım. Karting yapmayı ise çok severim. Tabii bir de balık tutmak benim için büyük bir keyif” diye konuştu. Kaynak:Fanatik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #315 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazete, Ronaldo'nun peşindeki Al İttihad'ın, bu transferde sorun çıkması halinde Ricardinho'ya döneceğini ileri sürdü *** Paşa yolcu Gazete, Ronaldo'nun peşindeki Al İttihad'ın, bu transferde sorun çıkması halinde Ricardinho'ya döneceğini ileri sürdü. ADI HEP GÜNDEMDE İLK yarının sonlarına doğru sergilediği performansla klasını bir kez daha ortaya koyan Ricardinho'nun adı, transfer dedikodularından eksik kalmıyor... Brezilyalı yıldızın ismi, son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al İttihad ile gündeme geldi. Al-Eqtesadiya gazetesi, R. Madrid ile yol ayrımında olan Ronaldo ile ilgilenen Al-İttihad'ın Ricardinho'ya yönelebileceğini iddia etti. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #316 | ||
Guest
|
| ||
![]() | #317 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | böyle yorumlayan gitsin evinde otursun yada stand up yapsın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #319 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | riiicarrrdinhoooooo....O bir dünya starı...Onun için soyliyecek laf yokk...Takım için elinden geleni yapıyor...Yabancıların arasında en faydalı olan isim bana göre...Böyle dewam et Paşam... ![]() ![]() FORZA BEŞİKTAŞ... FORZA RİCARDİNHO...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #320 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Rico’dan al haberi ![]() Trabzonsporlu Marcelinho’nun imza attığı Alman ligi takımlarından Wolsburg’un talip olduğu Ricardinho, bunun çok normal bir durum olduğunu söyledi. Sambacı, “Brezilya Milli Takımı’nda görev yapıyorum. Daha önceden Avrupa kariyerim de var. Yani ben bilinen, tanınan bir oyuncuyum. Wolsburg gibi birçok takımdan menacerler aracılığıyla teklifler gelmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ama bu aşamada sadece Beşiktaş’ı düşünüyorum” dedi. ‘Aklım Beşiktaş’ta’ Önce Fortis Kupası, sonra da Turkcell Süper Lig’de takımının başarısı için katkıda bulunmanın tek amacı olduğunu vurgulayan Ricardinho, “Beşiktaş’la sözleşmemiz var. Bu şartları bozan taraf da asla ben olmam. Ancak sezon biter, kulüp değerlendirme yapar, farklı bir karar alır, orasını bilemem. Takım olarak şanssız olduğumuza inanmıyorum. Bizim kalite sorunumuz var. Özellikle kanatlarda daha aktif olmalıyız” görüşünü belirtti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |