![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #321 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rico sen ne biçim bir adamsın insan değilsin insanüstü birşey helal olsun aldığın paraya | ||
![]() |
|
![]() | #322 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Mütevazı Paşa! İkinci yarıya da süper giren Ricardinho: Ben ne yaptım ki Takım olarak çok iyiydik. Önemli olan bunu sürdürmek. Başarı Takımın Vestel Manisa ile oynanan iki maçta mükemmel pasları ve organizatörlüğü ile galibiyetlerde büyük payı olan Ricardinho, başarının takımın eseri olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu, "Takım olarak iyi oynadık. Ben ne yaptım ki!" diye konuştu. Herkes Süperdi Herkes sahada üzerine düşeni yapınca ortaya
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #323 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Mütevazi Paşamız Vestel Manisa ile oynanan iki maçta mükemmel pasları ve organizatörlüğü ile galibiyetlerde büyük payı olan Ricardinho, başarının takımın eseri olduğunu söyledi. Pasfotomaç Gazetesi'nin 02 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Brezilyalı oyuncu, "Takım olarak iyi oynadık. Ben ne yaptım ki!" diye konuştu. Herkes sahada üzerine düşeni yapınca ortaya bu tablonun çıktığını kaydeden sambacı, "Arkadaşlarımın hepsi çok iyiydi, kutluyorum. Önemli olan bunu devamlı hale getirmemiz. O zaman önümüzde kimse duramaz" dedi. Kaynak: Pasfotomaç02.02.2007document.write('');
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #324 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Paniğe gerek yok’ ![]() Kartal’ın Paşa lakaplı yıldızı, “Nobre ve Bobo sahadayken çok daha rahat oluyorum. Pozisyona girdiklerinde golü atacaklarını biliyorum. Ancak ikisi de şanssız sakatlıklar geçirdi. Demek oluyor ki, iş başa düştü! Antep’te mutlaka kazanmamız gerekir. Galatasaray derbisine kadar maç kaybetmezsek şampiyonluğun en iddialı takımı haline geliriz” diye konuştu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vestel manisaya attığı frikik gol olsaydı o kadar güzel görünmezdi (mecazi anlamda) ... yani top nasıl gitti oraya ne biçim bir frikik atışıdır... ayreten direkten de acaip bir ses çıktı | ||
![]() |
![]() | #327 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | rico paşa dan güzel goller bekliyoruz yarım saat sonra ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #329 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu havada samba mı olur? ![]() Türkiye’yi etkisi altına alan hava şartlarının futbolcuları çok zorladığını söyleyen Brezilyalı yıldız, “Teknik kapasitesi yüksek bir ekibiz. Bu tip hava şartları bizi çok bozuyor. Böylesine zorlu bir sahada bile 4-5 net pozisyonumuz var” dedi. Öz eleştiri de yapan Rico Paşa, “Maç boyunca çok sayıda geri pası yapıyoruz. Oysa baskılı bir şekilde rakip kale önünde futbol oynamamız gerekir. İlk dakikalarda atacağımız goller bizi çok rahatlatıyor, fark yaratıyor. Fenerbahçe’nin bizden en büyük farkı, 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmamaları. Bunu Alex de söylüyor. Kupaya daha yakın olduğumuzu itiraf edebilirim ancak ligi de sonuna kadar bırakmayacağız” dedi.
![]() |
![]() | #330 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |