![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetime teşekkür ediyorum ben bu konuda ilk kez bu şekilde heyecan veren bir adam var artık kartalımda
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
|
![]() | #355 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yahu bu adamı güzel stadlar haricinde iyi oynarken göremiyecekmiyiz... antep buz içinde rico kayıp konya sisli buz içinde rico kayıp yeter hep inönü de iyi oynasada çok ileri gidemeyiz
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #356 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | JÜBİLEM BEŞİKTAŞ'TA OLABİLİR" Beşiktaş taraftarının "Rico Paşa" olarak çağırdığı Brezilyalı yıldız Ricardinho yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve dört yıl daha siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini belirtti. "Jübilemi de Beşiktaş'ta yapmak isterim" diyen Ricardinho paranın kendisi için her zaman ikinci planda olduğunu ifade etti. Övünç ÖZDEM, İstanbul DHA Sezon başında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan Ricardinho, futbol kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediğini söyledi. Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasıyla birlikte performansını en üst seviyeye çıkaran Brezilyalı oyuncu sezon başında 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladığı Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymeyi arzuladığını, hatta jübilesini bile siyah-beyazlı takımda yapabileceğini dile getirdi. Oğlu Bernardo'nun doğum günü partisinde basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, Beşiktaş'a transfer olmadan önce Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını söyleyen tecrübeli oyuncu "Beni transfer etmek için Suudi Arabistan'dan Brezilya'ya özel uçak gönderdiler. Çok cazip bir teklifte bulundular. Ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Çünkü para benim için her zaman ikinci planda olmuştur. Eğer sezon başı o teklifi kabul etseydim şimdi Suudi Arabistan'da beyaz giysiler içinde dolaşıyordum. Sonuçta Türkiye'deyim ve bu tercihimden dolayı cok mutluyum." Ricardinho ayrıca Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymek istediğini vurguladı. Siyah beyazlı takım ile 2 yıl daha anlaşması olan Brezilyalı oyuncu yaptığı bu açıklama ile sezon sonu yeni bir mukavele imzalayacağının da ilk sinyallerini verdi. Tecrübeli oyuncu ailesinin de İstanbul'da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ricardinho şöyle konuştu: "Beşiktaş'ta bu sezon dışında dört yıl daha oynamak istiyorum. Burada çok mutluyum. Çocuklarımın İstanbul'da büyüyecek olması da beni mutlu ediyor. Eğer herşey istediğim gibi olursa jübilemi de siyah beyazlı forma altında yaparım." | ||
![]() |
![]() | #357 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak da hep bebim haberleri çalıyor ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #358 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buruk kutlama Ricardinho, 2 yaşındaki oğlu Bernardo'nun yaş gününü, Etiler'de arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Keyfi Pek Yoktu Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho dün küçük oğlu Bernardo'nun 2. yaş gününü Brezilyalı takım arkadaşları ve eşleriyle birlikte verdiği partiyle kutladı. Etiler'deki partide Rico Paşa'nın neşesi pek yoktu. Kazanabilseydik! Ricardinho, "Bunu önceden planlamıştık.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Müthiş oyuncu ama çok yalnız kalıyor bazen özellikle konya maçında sürekli birilerini aradı..
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #360 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Para pulla işim olmaz! "Paracı olsaydım, jetiyle ayağıma gelen 'şeyh'in teklifini kabul ederdim". Önce İnsanım Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, hayatı boyuncu paraya önem vermediğini söyledi. Kendisi için huzur ve mutluluğun her zaman birinci planda olduğunu ifade eden sambacı, "Yaşamım boyunca paracı biri olmadım. Eğer olsaydım, özel jetine binerek Brezilya'ya kadar gelen şeyhin teklifini geri çevirmezdim" diye konuştu. Zaman Gerekli Ligin ilk yarısındaki sorunlu günleri geride bıraktıklarını belirten Ricardinho, şöyle devam etti: "Her şey bir anda düzelmez. Saha içi performansı olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Genele bakmalıyız; iyiye mi gidiyoruz, kötüye mi? Her şey iyi yönde ilerlediğimizi gösteriyor. Deplasman fobisini atlatırsak, rahatlarız." Fatih DOĞAN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |