![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Buraya aşığız İstanbul'a gelirken bazı tereddütleri olduğunu saklamayan Ricardinho, "İyi ki gelmişim. Doğru karar verdiğime eminim" dedi. Sambacı, eşi Juliana ve çocuklarıyla adeta İstanbul'a aşık olduklarını belirterek, "3-4 yıl daha Beşiktaş'ta kalıp, jübilemi burada yapabilirim" diye konuştu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #362 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ben kanat adamı değilim! ![]() ‘Katkıda bulunamıyorum’ Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #363 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | sen maçı kurtaracak adamsın ama tek yaptığın her yenilgiden sonra mazeret uydurmak geç bunları.
![]() |
![]() | #365 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | çokta haksız sayılmaz...öle teknik adam olursa ben ricodanda delgadodanda hiçbişi beklemiorum...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #366 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu. superspor.com | ||
![]() |
![]() | #369 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tigana neden bu kadar ısrar ediyo anlamıyorm rico yu dinlemiyo galiba..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |