![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #421 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inter istiyosa ztn rico da gitmek isteyecektir ama sunu unutmayalim kulubun menfaatleri onemli hem ben kalmasindan yanayim ama giderse delgadoya sans dogacak bence... 7 milyon euro dan asaya bir fiyat kabul etmemeli yonetim...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #422 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah yalandır eğer doğruysa adrinoyla takas yaparız ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #425 | |||
Guest
| Alıntı:
ayrıca ben sanmıyorum İnter'in Rico paşayı gerçekten istediğine...şunu kabul etmek lazım İnter istese çok Rico paşa bulur....Rico paşa kötü demiyorum çok iyi futbolcu ama işte bahsedilen takım da İnter...medyanın çıkardığı balon haberlerden biri diye düşünüyorum.... | |||
![]() | #426 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yalan bi haber gibi duruyo veya ben inanmak istemiyorum ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #427 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() Kartal'ın 'Dünya Yıldızı' Ricardinho, İnter'den gelen transfer teklifini hiç düşünmeden geri çevirdi. Sambacı, "Daha yeni kendimi buldum. Beşiktaş'ı bırakıp İnter'e asla gitmem" dedi. *** Yuvadan uçmam Brezilyalı yıldız, İnter'e gideceği haberleri için "Ben mutluyum" yorumunu yaptı. Son haftalarda ortaya koyduğu etkili futbol, attığı güzel goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş'ın yükselişinde başrol oynayan Ricardinho, İnter'e transfer olacağı yönündeki haberlere yanıt verdi. Sambacı, Brezilya'da yayınlayan bir gazetede çıkan, "İnter, Ricardinho'yu yakından izliyor. Hatta menajeri ile ön anlaşma bile yaptı. Beşiktaş kulübüne de Özel görüşme yapılacak Ricardinho'nun bu konu hakkında fikrini soran yetkililere de, "Menajerimle böyle bir konuda görüşme yapmadım. Ayrıca Beşiktaş'ta mutluyum. Forma giyiyorum, gol atıyorum, taraftarlar beni seviyor, ailem burada mutlu. Bu şartlarda başka kulübe gitmemi gerektirecek bir durum söz konusu değil" dediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi ise her şeye rağmen Brezilyalı yıldız ile özel bir görüşme yaparak bu konuda kendisinden söz almak istiyor.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #428 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Taraftarlar ona hayran Beşiktaş taraftarı, İnter'in transfer listesinde bulunan Ricardinho'ya resmen tapıyor. Yapılan, "Takımda her zaman ilk 11'de görmek istediğiniz oyuncu kim?" anketine katılan siyahbeyazlıların, tamamına yakını Ricardinho'nun ismini veriyor
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #429 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bu adam bir harika ayaklarını mükemmel iyi kullanıyor bir kulakları sergene benzemese dimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() |
![]() | #430 | ||
Guest
| ya İnter dedikodusunu çıkaran hangi basın yayın organı....bilgi veren arkadaşlar altına kaynağını yazarsa seviniriz....ya beyler Rico paşayı bende çok seviyorum da İnter eyer Rico paşayı istiyorsa alır , yönetimde satar...Yerine oyuncumuz var derler Delgado artık banko oynar....ya biz ne oyuncuları sevdik hepsini para için satmadılar mı ?? yani uzun lafın kısası İnter Rico paşayı istiyorsa alır kardeşim ya.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |