![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #433 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #434 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Rico Paşa'nın tırnak derdi! ![]() 14.03.2007 Kendisine büyük acı veren ve çektirmesi gereken tırnak nedeniyle acı çekerek oynamak zorunda kalan Sambacı, "Özel bandaj yapıldığından ötürü bir ayağıma 41, sorunlu ayağıma ise 42 numara ayakkabı giyiyorum. Operasyon geçirmem gerekiyor. Ancak takımımı yalnız bırakma lüksüm yok" dedi. Onun kariyerindeki oyunculara teklif gelmesinin normal olduğunu da vurgulayan Rico, "Ailemi ve ben burada mutluyuz. Teklifin muhatabı da kulübümdür. Ancak kulüp ile futbolcunun çıkarları da ön plandadır. Şu anda tek düşüncem, sezonu çifte kupa ile kapatmak" görüşünü belirtti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #435 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kazım Kanatın beyendiğim tek sözü ricopaşa gerçekten rico paşa onu izlerken keyif alıyorum ama bazıları sergen yalçına haksızlık etmesin herkezin yeri farklı!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #439 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ricardinho: ‘Alex beni iyi tanır’ Nobre’nin golünde ortayı yapan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. 20.03.2007 Futbol yaşantısında ilkleri Siyah-Beyazlı formayla yaşadığını söyleyen Sambacı, “İkinci kez boş tribünler önünde futbol oynuyorum. Beşiktaş’ın çok değişik ve özel bir seyirci kitlesi var. Onların yokluğunda, kendimi tenis maçındaymış gibi hissettim. Galiba sadece basın tribününden bir kişi bağırıyordu. Onun da ne amacı olduğunu anlamadım” dedi. Fenerbahçe’ye de göndermede bulunan Rico Paşa, “Alex benim çocukluk arkadaşım. Futbol yaşantısı boyunca, bana karşı mahalle arasında oynadığımız maçlar dahil, tek galibiyeti yok! Bu da şunu gösteriyor ki, kupa ve ligde bu gelenek sürecek. Artık bize düşen diğer maçları kazanmak” diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #440 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayağını harika kullanan bir futbıolcu bence beşiktaşta iyi iş yapar tabi kalırsa ![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |