![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #441 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Tırnak problemi bilmiyorum ama Erciyes maçında sanki sorun yaşadı gibi erciyes kapandı oynatmadı ama oda ayağına aldığı pasları yanlış yerlere attı maçı kazandırdı öyle yada böyle ama bence tırnak problemini milli maç arasında tedeavi ettirmeli
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #442 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
Ricardinho: Gönlüm sizden yanaBeşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Ricardinho, Türk Milli Takımı'nın yapacağı Yunanistan ve Norveç maçlarında gönlünün Türkiye'nin kazanmasından yana olduğunu söyledi. ![]() ![]() Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarında Yunanistan ve Norveç ile karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'na başarılar dilerdi. Ricardinho, "Milli Takım'ın maçlarını izleyeceğim. Türkiye'nin şansının olduğunu düşünüyorum. Son maçlarını izleme şansım olmadı ama Türkiye, futbol ve futbolcu kalitesiyle izlenmeye değer. Her zaman kalbim Türkiye ile, bu ülkede oynayan bir oyuncu olarak Türkiye'nin bir üst tura çıkmasını diliyorum" dedi. Başkan Yıldırım Demirören'in Kayseri Erciyesspor maçı sonrası yaptığı 'Bu tarihi yazın, Beşiktaş sezon sonunda şampiyon olacak' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Ricardinho, "Başkanımızın takımına güvenmesi bizim için çok önemli. Güzel bir şey. Gençlerbirliği maçına hazırlanmamız için önümüzde süre var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz" diye konuştu. Şampiyonluk için net birşey söylemenin doğru olmayacağını ifade eden Brezilyalı yıldız, "Daha önümüzde 9 maç var, bu da 27 puan demek. Biz tüm maçlarımızı kazanıp rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Her şey olabilir" dedi. .userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #443 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yunanistan maçında 3 puan almamız çok zor ama bence Norveç i yeneceğiz... | ||
![]() |
![]() | #448 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Nobre’nin golünde ortayı yapan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. 20.03.2007 Futbol yaşantısında ilkleri Siyah-Beyazlı formayla yaşadığını söyleyen Sambacı, “İkinci kez boş tribünler önünde futbol oynuyorum. Beşiktaş’ın çok değişik ve özel bir seyirci kitlesi var. Onların yokluğunda, kendimi tenis maçındaymış gibi hissettim. Galiba sadece basın tribününden bir kişi bağırıyordu. Onun da ne amacı olduğunu anlamadım” dedi. Fenerbahçe’ye de göndermede bulunan Rico Paşa, “Alex benim çocukluk arkadaşım. Futbol yaşantısı boyunca, bana karşı mahalle arasında oynadığımız maçlar dahil, tek galibiyeti yok! Bu da şunu gösteriyor ki, kupa ve ligde bu gelenek sürecek. Artık bize düşen diğer maçları kazanmak” diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. Fanatik.. Cok iyi aciklama ![]()
__________________ BeŞiKTaŞım HaYaT SenSin!!!! | ||
![]() |
![]() | #450 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zuhahahahaha hiç güleceğim yoktu ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |