![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| martins bence de çok iy ibir futbolcu ama aslında 22 yaşında olmadığını 28 yaşında olduğunu duydum m.united transfer etmeyi düşünmüş araştırma yapmışlar ve adamın 28 yaşında olduğunu ortaya çıkarmışlar bu yüzden kandırılmaktan son anda kurtulduk diyolardı bilmiyorum ne kadar doğru ama martins gerçekten iyi bir forvet nobre ile iyi ikili olurlardı ![]() | ||
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben interi de sewerim martinside. hatta interi çko sewerim. adriano gol atamadıı bu attı için kıl oluom arada sırada birbirlerine karşı çok benciller ayrıldıı ii olmuş. kendi içinde
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynen kardes... ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en cok izlemek istedigim forvetlerden biri Besiktas formasi altinda..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Efsanenin forması Martins'e!.. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da yeni transfer Obafemi Martins'in, takımın efsane oyuncularından Alan Shearer'in 9 numaralı formasını giyebileceği ifade edildi. Newcastle United'ın, İtalya Ligi takımlarından İnter'den 10 milyon sterlin karşılığında transfer ettiği Obafemi Martins, Newcastle'ın geçtiğimiz yıl futbolu bırakan efsaneleşen ismi Alan Shearar'in 9 numaralı formasını giyebilir. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Newcastle United Teknik Direktörü Glenn Roeder, "Taraftarlarımız için 9 numaralı formanın ne anlama geldiğini biliyorum. Ancak daha önemli olan, 9 numaralı formayı kimin giydiği değil, takıma getireceği katkıdır. Eğer, Martins, 9 numarayı isterse, ona bu formayı vermekten mutluluk duyarım. Martins'in bu formanın ağırlığını taşıyacağına eminim" dedi. Bu arada, Newcastle United'da forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu da İtalya'da oynadığı dönemde takım arkadaşı olan Martins'e övgüler yağdırarak, "Martins'le 3 yıl İnter'de birlikte oynadık. Martins, gerçekten çok genç ve iyi bir futbolcu. İnter'de oynadığı her zaman gol atardı. Ancak, İtalyan ekibinde, Christian Vieri, Ronaldo ve Hernan Crespo gibi golcüler oynuyordu ve Martins fazla forma şansı bulamıyordu. Hem Martins için hemde Newcastle için önemli bir transfer" diye konuştu. Newcastle United, UEFA Kupası Elemelerinde Letonya temsilcisi Ventspils'le 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında karşılaşacak. 24.08.2006 ![]() Kaynak : İHA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |