![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Åtvidaberg cikmadina uzuldum, besiktasi isvecte tekrar görmek istiyordum. Sofyayi kolay yeneriz die dusunuyorum
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu maci aliriz. Keske Åtvidaberg ciksaydi bize Besiktasimi Isvecte Görmek isterdim tekrardan
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 22000 kişilik stadı varmış holiganlarmış falan filan 3 hafta var daha o zamana kadar biz takım oluruz rahat eleriz şu an her yerde zormuş gibi gösteriliyor bence iyide oluyor tedbiri elden bırakmamak en iyisi ama içimiz rahat olsun arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | csk yı geçermiyiz diye düşünceksek hiç katılmayalım ne yani fb mi çıksaydı oda çok kolay olurdu yaw ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Kartal Sofya'yı gözüne kestirdi i25.08.2006 Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Mustafa Doğan ile genç golcüsü Gökhan Güleç, UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri CSKA Sofya'yı eleyip turu geçeceklerini söyledi. (SPOR) Muhabir .. ..... ______________________________________________ Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine, UEFA Kupası 1. Tur kurasıyla ilgili açıklamada bulunan Mustafa Doğan şunları söyledi: "CSKA Soyfa Bulgaristan'ın köklü takımlarından bir tanesi. Kesinlikle turu geçeceğimize inanıyorum. Hem futbolcular açısından, hem kulüp bazında üstünlüğümüz olduğunu düşünüyorum. İlk maç istanbul'da ve buradaki maçımızda iyi bir skor avantajı yakalarak deplasmana avantajlı gideriz." Siteye açıklama yapan diğer bir oyuncu Gökhan Güleç ise, "Bizim UEFA'daki hedeflerimiz belli. 2 sene üst üste Beşiktaş'ın kötü sezon yaşaması nedeniyle bu sezon UEFA Kupası'nda taraftarlarımıza iyi bir heyecan yaşatmamız gerekiyor. İnşallah biz de bu heyecanı yaşatacağız. Kuraya gelince; daha önce Türk takımları ile karşılaşmış bir ekip, en iyi şekilde mücadele edip gruplara kalmak istiyoruz" diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Valla güçlü zayıf demeden yenmeye çıkacağız ve yeneceğiz bu sene Grupları falan geçmemiz lazım artık ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | CSKA Sofya’yı Tanıyalım 25.08.2006 16:35 UEFA Kupası 1. turundaki rakibimiz CSKA Sofya, Avrupa kupalarında önemli bir tecrübeye sahip. Bulgar takımı kadrosunda 10 yabancı futbolcu barındırıyor. Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı, Avrupa kupalarına 47 kez katılırken, 186 maçta 78 galibiyet, 34 beraberlik ve 74 yenilgi aldı. Avrupa kupalarında büyük tecrübeye sahip olan Bulgar ekibi, bugüne dek kupalarda 288 gol attı, kalesinde ise 259 gördü. Bulgar Ligi’nde bu sezon yaptığı ilk 3 maçı kazanan CSKA Sofya, 9 puan toplayıp, averajla liderlik koltuğuna oturdu. CSKA Sofya, geçtiğimiz sezon ise ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Bulgaristan'ın köklü takımlarından olan CSKA Sofya, kendi liginde ise 30 kez şampiyonluğa ulaştı. CSKA Sofya, 1. ön eleme turunda Arnavutluk'un Dinamo Tiran takımını 1-0 ve 4-1'lik galibiyetlerle üstünlük sağlayarak 2. ön elemeye yükseldi. Bu turda Sırbistan'ın Hajduk Kula takımıyla eşleşen Bulgar temsilcisi, kendi sahasında 0-0’lık karşılaşmanın ardından deplasmandaki rövanşta rakibiyle 1-1 berabere kalarak adını 1. tura yazdırdı ve Beşiktaşımız'ın rakibi oldu. Bulgar ekibi, iç saha maçlarını 22 bin kişilik Army Stadı'nda yapıyor. Kadrosunda 10 Yabancı Oyuncu Var CSKA Sofya'nın kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunuyor. Teknik direktörlüğünü 49 yaşındaki Bulgar Plamen Markov'un yaptığı CSKA Sofya'nın kadrosunda 1'er Sırp, Brezilyalı, İspanyol, Fildişi Sahilleri, Boşnak, Makedon ve Portekizli ile 3 Rumen oyuncu bulunuyor. CSKA Sofya'nın kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: Kaleciler: Oliver Kovacevic (Sırbistan), Ilko Pirgov, Ivaylo Petrov Defans: Tiago Silva (Brezilya), Kiril Kotev, Valentin Iliev, Francisco Xavier Martos Eshpigares (İspanya), Aleksandar Branekov, Yordan Todorov, Aleksandar Tounchev, Ivan Ivanov, Robert Petrov (Makedonya), Slavko Matic Orta Saha: Georgi Iliev, Yordan Yurukov, Sergej Jakirovic (Bosna Hersek), Eugen Trica (Romanya), Daniel Georgiev, Florentin Petre (Romanya) Forvet: Stoyko Sakaliev, Miroslav Manolov, Guillaume Dah Zadi (Fildişi Sahilleri), Velizar Dimitrov, Jose Emilio Furtado (Portekiz), Aleksandru Picurka (Romanya)
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |