![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bu takıma geleceksin mehmetim formanı da almayan fenerli olsun
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi bahsi geçen takım yüzsüz ve ezik olmasa ,dün geceki olayları,Mehmetin açıklamalarını ve fotoğraflarını gördükten sonra bu sabah biz böyle Beşiktaşlıyım diye bas bas bağıran bir futbolcuyu renklerimize bağlamayız diye açıklama yapması gerekiyor,ama malesef bahsi geçen ezik ve yüzsüz bir takım
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Meriç onlarda ne mide var ne de başka bir şey arkadaşımm... Karaktersiz ezikler topluluğu olduğu gibi...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam beşiktaşlıyım beşiktaş da oynamak istiyorum diyor ezik febe hala bu adamı almaya çalışıyor.yani m. topuz fenerliyim fenerde oynamak istiyorum dese allah aşkına hangi beşiktalı isterdi topuz u.eminim şimdi febelilerin büyük çoğunluğu da m. topuz un açıklamalarından sonra bu adamı istemiyordur. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fener takim olsa bu transferden vazgecer yuzsuzluk yapmaz. Ayni sey bizim de basimiza geldi Mondragon olayinda takimiyla anlasmamiza ragmen Mondinin bizi istememesi uzerine transferden vaz gecdik Buyuk takim bunu yapar...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede fener takım olsa bu transferden vazgeçerdi | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |