![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak az sonra İstanbul'a inecek. Uçakta şu an Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalıyor. Mehmet Topuz su içiyor. Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istiyorlar. Topuz ''Takmasam'' falan diyor ama takacak. Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak. Kaynak :Hürriyet Gazetesi
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yeter yaf, gidiyorsa gidiyor eziklere, kendi bileceği iş...10 gündür M.Topuz'a küfür eden ezik taraftarlarda yarın öbür gün bağırlarına basarlar bu adamı, kabullenebiliyorlarsa bunu sorun yok...Allahtan bize böyle bir şey olmadı, ne diyim...İyicene sıkılmıştım zaten bu haberlerden, bitsin gitsin kurtulalım artık... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | topuzu kaybetmek sorun değil elbet yerine bir adam alınır ama biz her platformda artık geriye düşüyoruz bu bir prestij savaşıydı ve biz yine kaybettik benim sinirlendiğim nokta budur yönetim her konuda basiretsiz davranıyor madem bu adam bjk yi istiyordu masaya yumruğunu vurur alırdın demekki başımızdakilerin beşiktaş klübünü yönetecek vizyonları yoktur.bjk ye verdiğim paraları alıcam demeyi biliyorsa verdiği (maddi ve manevi)zararıda o oranda karşılamaladır.
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık ya ne diyeyim ki... Ağzımızdan çıkan kötü lafları bile haketmiyormuş demekki. Başı göğe ersin işte.İyi paslanmalar febede. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toplam 40 Aynı Konu Tek Başlık'ta Toplanmıştır.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |