![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #542 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ha güzel bi video YouTube - Beşiktaşım MEHMET'i Fenerim TOPUZ'unu aldı..! BAYANLAR SESI KISIP IZLEYIN! Müzik biraz küfürlü ![]()
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() |
![]() | #543 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Tüm anadolu takımları fener ve gsaraya 2 saatte futbolcu satarken bize kan kusturuyorlar.. Yıllardır bu böyle.. Bunu neden yapıyorlar anlamak mümkün değil.. İnsan rengini bu kadar mı belli eder.. Ey Kayseri yönetimi ve sayın Hurma dinle: Bugün söyledikleriniz tamamen yalan ve çaptırmadan ibaret olup adeta bir fener yöneticisi gibiydiniz.. Biz bu adamı senedir her ortamda istedik.. geçen sene 11 milyon euro teklif ettik satmadınız.. öncelik beşiktaşda deyip geçtiniz hep.. yurtdışından 15 milyon euro teklifler var dediniz bizi biraz daha soymak için.. Baktınız bu sene elde kalacak seneye bedavaya gidecek daha bir hafta önce şöyle bi açıklama yaptınız: Kayserispor Başkanı Recep Mamur, kaptan Mehmet Topuz'un transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Mehmet, Süper Lig'de en çok istenen futbolculardan biri. Takımdan ayrılmak isterse onu tutamayız. Gitmeyi düşünen futbolcudan verim almamız zor" ifadelerini kullandı. Bu sözleri söylediğiniz futbolcuya istediğinle git görüş dediniz.. O da birkaç gün fenerrle görüşüp anlaşamadı sonra da bizimle görüşüp anlaştı ve kamuoyuna açıkladı.. Ama siz bile bile gittiniz fenerle görüştünüz ve apar topar bonservisi fenere verdiniz.. Sonra da Hurma çıkıp bizim haberimiz yok beşiktaşla görüşmesinden, kulübün önce bizimle görüşmesi gerekirdi Topuzla görüşmeden önce dedi.. Be terbiyesiz adam, siz fenere dediniz mi bizimle anlaşmadan ne diye Topuzla görüştünüz kaç gündür diye.. Bunun hesabını sordunuz mu onlara.. Bu mu etik olan.. Herşey kamuoyu önünde olurken nasıl oluyorda sizin haberiniz olmuyor.. Siz nasıl bu kadar çok sevdiğiniz evladınız gördüğünüz bir futbolcunun transfer olmak istediği ve anlaştığı bir takımı bırakıp diğer takıma bonservis verme densizliğini yapıyorsunuz ve çıkıp pişkin pişkin bize suç atıyorsunuz.. Fener yönetimi sen dinle: 2 sene önce hem siz hem biz Colin Kazımla ilgilenirken, siz futbolcuyla anlaştığınız için biz aradan çekildik ve doğru olan da buydu.. Biz de gidip kazımın kulübünden bonservisi almayı bilirdik. Ama bize gelmek istemeyen bir adamı napalım.. Ama siz okadar midesiz ve yüzsüzsünüz ki 50 milyon dolar verse fenere gitmem diyen bir adamın bonervisini almaya çalışıyorsunuz.. Üzerine beşiktaş forması giyip o taraftarın önünde maça çıkmak için deliriyorum diyen bir adamı hala almak istiyorsunuz.. Siz tümer gibi size dümdüz küfür edip yine size para için transfer olan topçulara layıksınız.. Gidin yunanistandan alın.. Beşiktaş yönetimine: Mehmet Topuz transferi benim gözümde tamamlanmıştır.. Bundan sonra geri adım atmak söz konusu olamaz.. Ama Kayserinin de bu işten tek kuruş alamaması için herşey yapılamalıdır.. Bu konuda sonuna kadar arkanızdayım.. Gerekirse fifadan geçici lisans mı çıkaracaz, ocaka kadar bekleteceğiz mi ne yaparsak hemsine varım.. isteğim kayseri ile fener birbirini yesin onlar temizlemeye çalışsınlar pisliklerini.. | ||
![]() |
![]() | #549 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kayseri yönetimine hiç birşey demiyorum inşallah küme düşer sen kaptanına böle yapıyorsan sana yazıklar olsun azizede fortis topuzunun acısınımı çıkarıyor ezik geldiler ezik gidecekler topuz bizim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |