![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Volkan gelirse kimsenin de hayır diyecegini düşünmüyorumm..Bence iyi transfer olur...Onun dışında zamanında Dardanelsporda ve Ümit milli takımda muthiş maclar oynayan ve şu anda Galatasaray yedek kulubesinde oturarak kendine ihanet eden Fevzi de alınabilir...Gercekten iyi bir kaleci...Refleksleri muhteşeme yakın...Yalnız buyuk takım tecrubesi eksik... | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gelmek istese bence son derece basarili olur, Rustu'den sonra milli takimin kalecisi ne de olsa, ama bence Runje'yi bir-iki maca gore degerlendirmek yanlis, kariyeri belli, insallah ilerki gunlerde duzelir ve boyle hatalar yapmaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Cordoba geldiği seneyi hatırlayan varmı , peki ya zago'yu adama üç günde kazma damgası vurmuşlardı ,peki ne oldu ondan sonra Beşiktaş tarihinin en başarılı kadrosunun elemanları olarak takımdan ayrıldılar.Ne kadar sabırsız olduk böyle anlamıyorum runje Olympique de Marseille da oynamış Mersin idman yurdunda değil...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vallah iyi olur aslinda volkan iyi kaleci bence hem eziklere kapak olur hemde iyi bi ikince kaleci olur...kadiköyde oturcana inönüde otursun
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne aykut ne volkan alınacaksa galatasarayın 3. kalecisi fevziyi alın derim | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Eger Runje göderilirse (tabiki simdilik kalmasini istiyorum cunku Runje daha basarili olacagini inaniyorum), kaleci problemini Volkan la cözule bilir. Hem iyi kaleci hem Turk. Yabanci hakkimizi baska yerde kullana biliriz.
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |