![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | keske gelseydinde o kücük dünyandan kafani kaldirip bizim ülkemizi görebilseydin..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fes ve çarşaf la inancın ne alakası var..Seninle aynı şeyleri düşünmüyoruz ..belliki senin fes ve çarşafı kaldıranlarla problemin var..ama seninle aynı şeyi düşünmeyen birine cahil demen,senin de "teokratik düzen" özlemi ile yanıp tutuşan ,demokrasiyi ;teokrasi ye ulaşmada "araç olarak gören zihniyetin savunucusu olduğunu gösterir..bu forum siyaset yeri değildir..ben de Cumhuriyetin temel değerlerine saygısızlığı "demokrasi " kabul edenlere saygı gösteremem..Çünkü ben Cumhuriyetten yanayım...Özgürlükten yanayım..Atatürk ve onun değerlerinden yanayım...anladın mı...Atatürk ilke ve inkilaplarını inkar edenlere de zerre kadar saygım yoktur benim..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | genel düşünce bu gelince gerçegi görüyolar daha çok gelmek istiyolar..... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye,her inancın rahatça yaşanacağı, dünyadaki nadir ülkelerden biridir..yeterki varolan rejimleve temel değerleri ile ters düşülmesin..Legrottaglie'nin ne düşündüğü çok da önemli değil..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (19-03-2009 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
LÜTFEN dikkat! | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #27 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yazılarını okuyorum da ordan burdan duyduğun kalıplaşmış cümlelerin dışına çıkmıyorsun ,senin bu konudaki yetersizliğin yazdıklarından da anlaşılıyor çarşafın zıttı mini etek midir arkadaşım bu kadar mı sığ düşünüyorsun tvden duyduklarının dışına çık lütfen,,, italyan futbolcunun açıklamaları çok yanlış ama dışarda yanlış tanındığımız da bir gerçek | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyiki gelmemişsin... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Suc Legrottaglieda degil Turkiyeyi iyi tanitmayanlarda.. Avrupadakiler Turkiyeyi Misir gibi, Fas gibi, Arabistan gibi zanediyor..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Tüh..Kaçırdığımz adama bak.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |