![]() |
deli ve diatta oynamazsa yeneriz diorum. |
arkadaşlar rüya değil bu gerçekten her iki takımı marsilya ne porto yu dize getire bilecek bir takımız biz ama yönetim umarım maçtan önca konuşmaz |
marsilya maçı marsilyayı yenip bizim karışmamızı isteyenlere fırsat vermiyeceğiz |
marsilyayı 3-1 yeneriz gibi geliyor inş yenecez :) |
zorlanacağımız kesin oyüzden ümitsizim:( |
Kesin kazanmamız gereken bir maç.Bir kere şampiyonlar ligi herşeye rağmen para kutusu.We de kazanırsan 600 bin € gibi bi para kazanıyosun.Biz marsilyayı yenersek zaten son maçta finale çıkıcaz.Öyle bir durum oluyoki biz marsilya we portoyu yenersek çıkıyoruz.Yani marsilyayı yendiğmizi düşünelim.Portoyla finale çıkıcaz.Benim gönlümden liverpoolun öününden uefa ya gitmek geçiyo.Çünkü liverpoola 8-0dan sonra vurulabilck en büyük tokat onların önünden avrupaya gitmektir... |
inş kazanırız:( |
abi bnce YENİCEZZZZZZZZZZZZZZ |
kendini sahaya odakladığında iyi işler başarabiliyoruz.yenebilecek gücümüz var |
yeni acıktayım muhtemelen umarım ugurlu gelirim beşiktaşıma |
bakın ben diyorum.... bu mesajı saklayın.... beşiktaş 2 de 2 yapacak... o kadar... uefa kupası bizim... bi iki şanssızlık oldu bitti... |
kendilerini affettirmek için alacaklar bu maçı |
beşiktas bu macı kesın alır... son maaca kalır sansımız .. marsılyayı öle yada böle bu takım yener ... |
kazanmamız lazım ama pek umutlu değilim |
marsilya felan hikaye beşiktaşıma bin marsilya feda olsun kesin yenecez başka yolu yok |
guruptan çıkmak hayal.mucize.bir ileri iki geri.istikrar olmadan başarıda olmuyo.6 ayda bi iskelet oluşturamadık.hayırlısı.inşallah mucize olur. |
1-0 olsun bizim olsun diorum. |
alıcaz inşallah ama marsilya cok bastıracak hele lıverpool macından sonra daha da ustumuze gelcekler bızımkıler rahat olursa alırız bızım de gonlumuzu alırlar en azından |
inşallah gidicem bu maça...ve inşallah alıcaz bu maçı...haydi bastır beşiktaşım koy marsilyaya ! |
bu maçı alıcaz başka yolu yok ...* beyler bayanlar arkadaslar dostlar kısacası buyyuk beşiktaş taraftarları her kotu gıdısın muhakkak bır sonu vardır kotunun sonunun olmadıgı tek yer fenerbahcelı olmaktır alahımıza bınkere sukurler olsun bız BEŞİKTAŞLIYIZ takımımızın son aldıgı serı maglubıyetler aslında gızlıde kalan buyuk bır gucun acıga cıkmasını kamcılamıstır yanı ve yanı besıktasın gercek gucunun acıga cıkmasına yol gosterecektır bugun besıktasla dlga gecmeye calısan ınsanların yuzunde korku ve endıse yanı argoda tırsaklık belırmektedır cunku baslarına gelıceklerı tahmın etmektedırler takımımız gerıde kalan maclrı buyuk bır cesaretle yanı sunuda yenermıyız bunuda yenebılırmıyız dıyee degıll BU MACI ALICAZ BASKA YOLU YOK dıye cıkıp .....* |
ya insallah iki macida kazaniriz ama sampiyonlar ligine devam etmek para yönünden iyide birde düsünün gelcek turda barcelona yada manchester yada arsenal düserse bir hezimet daha yasamayalim ben marsilyayi yenecegimizden eminim portoyuda yenebiliriz cünkü inönüde portoya karsi nerdeyse tek kale oynadik son saniyedeki sansizligimiz bizi yakti |
bu bisi cikis macimis olur 3 ataris diyorum ben |
BU MAÇ BJK 2_MARSİLAY 1 UNUTMAYIN GOLLERDEN BİRİNİ HİGUEN ATACAK :damnmate::damnmate::damnmate: VE BU ADAM ÇOK İYYYİ KIYMETİNİ BİLSİNLER |
marsilya rahat biz stresliyiz o açıdan zorlu olacak ...taknik analize geçersek gerets galatasarayda oynadıgı sitemi marsilyada oynatmıyo.izledigim maclarda genelde 4-5-1 kontratak oynatıyo... bizim savunmanın halide oratada ..onun için ben biraz endişeliyim....inşallah yeneriz... |
bu maçı mutlaka almalıyız .... taraftara kendini affetmek istiyorsa maçı mutlaka almalı... ve de bu maçı njk 'nın alacağına inanıyorum.... |
Alıntı:
Bende tam tersini düşünüyorum.Taraftar boğar Kartal uçar.Boğazımız yırtılana kadar bağırıcaz o maçta.Herşey Beşiktaş için. |
bence beşiktaş bu maçı alır |
3-1 alırız diye içime doğuyor. Eğer öyle olursa da bizi kimse tutamaz. İkinci devre bütün derbiler İnönü de ne de olsa :) |
bu maçı alıcaz |
kartalım bu macın üstesinden gelicek inş |
Maç biletleri ve fiyatları hakkında acilen bi cevap almam gerekiyor.. Bu maç şampiyonlar liginde gideceğim ilk maç olacak inş :) Onun için savaş veriyorum okulda günlerdir, vizeleri ertelettiriyorum.. =) |
umarım bu maşı alırız başka şansımız da yok açıkçası biz yine de destek verelim takımımıza |
BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN;GERÇEK SENSİN;HERŞEY SENSİN KAYBETMEK DİYE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM.SİZLERDE ÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMEYİN. İNŞALLAH BU MACIN ÜSTESİNDEN HEP SKOR HEMDE TARAFTAR OLARAK GELECEĞİZ ALEM BİZE BİZ BEŞİKTAŞ HASTASIYIZ...ÖLÜMÜNE |
rüyamda kazandıgımızı gördüm bobo ve higuen atmıstı golleri umarım gercektende öyle olur |
iki maçıda mutlaka almamız lazım |
Bende rüya gördüm ... Bobo'm GoL atmıştı in$ yeneriz Ama zor :(:(:( |
inşallah alırız ve biraz olsun 8-0 lık mağlubiyetin üstü kapanır... |
herkes maçaa....... inönü yıkılıcak .. BU SEWDADAN WAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI WERSİN..!!! |
Abi sözün kısası yensade yenilsede ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ o kadar... ( CeYhUn ) |
arkadaşlar o kadar yenildik bunu yenmemiz lazım değil mi artıkk... |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |