![]() |
Walla bi oftaş galibiyetinin ardından marsilya galibiyeti gelirse herseyin üstü kapanır.Futbolcular,yönetim,teknik heyet dahada rahatlar.Onun için futbolcular biraz olsun rahatlamak istiyorlarsa bu maçı alsınlar.Gerisi onlar içine kolay olcak.Stres kalkıcak birkere... |
Her şekilde alıcaz bu maçı canlarını ortaya koyucaklar diye düşünüorm.Taraftar hesabı yani... |
oftaş maçındaki oyundan sonra marsilya yı yenmek çok zor.Pozisyon bulamıyoruz. çok kötü oynuyoruz. Ertuğrul hocada sadece laf üretiyor başka icraati de yok. her milli maç arasına yakınken verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz,açıklarımızı telafi edecğiz,güzel futbol oynayacağız.Maçı izleyeyenlere seyir keyfi olan mücadeleci takım izleteceğiz diyır fakat uygulama hala sıfır.Takıma sahip olamıyor. |
kazanacağız buna inanıyorum |
günaydın |
Alıntı:
|
bu maç 3_2 bizim varmı ötesi:love: öyle bir aşkki besiktaşk |
benim anlamadığım beşiktaşlı duruşu deniliyor ama azıma bile almak istemiyorum 8-0 nasıl olur anlamış değilim. Diyeceğim şudur ki azimle s.çan taşı bile deler koysunlar yüreklerini ortaya bakın nasıl gruptan çıkılıyor izlesin herkes. Birtek toramanın ve tellonun ruhuhla yürümez bu takım herkes kendine çeki düzen vermeli hangi formayla sahaya çıktıklarını ve onun ne kadar kutsal olduğunu bilmeli. SAYGILAR |
pardon çok ayıp ettim bobo yu unutmuşum |
bu maçı alacağız başka yolu yok inşallah futbolcularda böyle düşünüyorlardır |
Liverpool maçı büyük bi kabustu.Umarım bu maçı dişimizle tırnağımızla söke söke alırız.Çünkü BEŞİKTAŞ demek bu demek...... |
Valla almaktan başka çaremiz yok.Oftaş maçıyla üzerimizdeki kabusu biraz dağıttık.Şİmdi daha iyi olucak.Marsilyayıda yenersek.Zaten rizeyi ezer geçeriz.Allah yardımxımız olsun.Marsşkyayı bir yenersek artık rahatlıcazzz... |
takım deil ama taraftar macı alır |
gitmeyen olursa kombinesini bana versinde bende geleyim omaz mı?? |
işalllah kazanırız |
biletler hakkında bilgisi olan warmı ?? |
yarın çıkmak zorunda biletler.başka ihtimal yoq:D maçtan 1gün önce bilet çıkıcak degil ya:D yarn merter migros bnmmmmmmmmm:D gelen olursa muhabbet ederiz:D |
oynanan bu futbolla kazanmak zor.karşındaki takım g.oftaş değilki. |
BİZ MARSİLYAYI YENERİZ.LİVERPOOLDA PORTOYU YENER. PORTO SON MAÇTA BİZE ÇAKAR,,GİBİ GÖZÜKÜYOR. BENCE UEFA YA GİDERİZ. BU ARADA LİVERPOL PORTOYU YENRDE BENM DEDM GİBİ BİZDE MARSİLYAYI YENERSEK DİCEKLERKİ SON MAÇIMIZDA PORTOYU YENSEK ÇIKIYOdUK DİCEKLER. Kİ ÖLE OLCAK ÇIKAMICAZ:D |
Biletlerden ses yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu_ |
öcümüzü alacağız kesinlikle yeneceğiz bjk deplasman takımıdır |
valla her zaman kazanan beşiktaş olsun istiyoruz her ne olursa olsun ama bu yönetim bu kafayla her şey zorlaştı o kadar teknik direktörün hepsimi kötüydü? bu maç çok sıkıntılı geçecek üstlerinde ölü toprağı var sanki ,oftaşı yenip sevinmek ne demek yaa osmanlının son hali gibi..... koskoca takım üç kuruşluk takımı yendiğine sevinir oldu...utanma duygusunu kaybetmiş bir kadrodan hiç bir şey bekleyemiyorum bari bundan 7 yesinlerde takım iyi yolda gidiyor diye sevinelim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu maçı alıcaz başka yolu yok |
Alıntı:
|
besiktasımıza guven yok görduğum kadarıyla bu takım marsilyayı portoy u yenıp turu çıkacak bunu aklınızın bi kçşesine yazın bjk-leee dedi dersiniz yine tarih yazıcaz bu sefe bu arada bizle dalga geçenler kendi tarihlerine baksın 0 çekıp elendıler |
Marsilyayı liverpool maçındaki gibi taraftar yenecektir bence...Liverpool maçında elbette futbolcular mücadele etti ama o taraftar olmasaydı yine hüsran olurdu...Bu maçtada futbolcuların taraftarlara biraz olsun uyum sağlayacağını ve marsilyayı ezeceğimizi düşünüyorum.Nedense! bu maçta çok güveniyorum takıma.Bu güvenin sebebi %90 taraftarın etkisidir tabii...İnş. yüzüm kara çıkmaz... |
yaaa inş yenecez baska bi şey dusunemiiom adamlar ligde bok gibi durumdalar gerci bizm de ii deil ama onlar daaa kotu beşiktas gibi oynarsak kesn yeneriz bn maca gelemiom ama taraftar bi dk susmasn onları inonuye gomerz wallaaa |
bu maçı futbolcu taraftar kazanacak!!siz hiç merak etmeyin beiktaşımız 3 puanı alcak... |
ilk ve son Alıntı:
duymak bile istemiyorum böle bişi |
marsilya yenicek diyen insan (insan gibi olan )mac tan sonra gorusuruz 3 0 alırız goller tello delgado bobo |
yerde şampiyonuz göktede şampiyonuz vallada alayınız gelse beşiktaşı |
o kadar umutsuzum ki ne diyeceğimi bilmiyorum. karşımızda en kötü takım bile olsa ben gönül rahatlığıyla alırız diyemiyorum bizi bu hale getirenler utansın ne diyim |
insallah bu macii biz alirizzz |
inşallah alır maçı beşiktaş maçı canlı izlemeyi çok isterdim ama perşembe bizim maçlar var ya,,,,,,,,,,,,,,,, |
Ne bu maçta ne de bunda sonraki maçlarımızda İnönü'de hiçbir federasyon yetkilisini görmek istemiyorum. Liverpol maçı öncesi biri çıktı, Beşiktaşıma salladı durdu. Bu maç öncesi epften püften ceza yağdırdılar. Kimin federasyonu olduklarını alenen ortaya koyuyorlar. Yüzsüzlük yapıp gelmesinler İNÖNÜ'ye. Marsilya maçı için ise BEŞİKTAŞ'ıma başarılar dilemekten başka diyecek sözümüz yok. |
Alıntı:
|
kartalım mutlaka bu gece coşacak. Önce marsilya sonra porto güvenim sonsuz |
arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu macı alcaz |
Türkiye`de Saat: 03:33 . |