![]() |
bak bu konuda yorum yapmak zor sonuçta oynadığımız takım marsilya ama bizde bikaç oyuncu havasında olursa yeneriz yoksa imkansız |
insallah insallah. |
ya arkadaşlar yapmayın bi an için sizin beşiktaşlılığınızdan şüphe ettim biz bu maçı alıcaz marsilyayada koyacaz abaşka yolu yok bunun ölümüne beşiktaş |
besıktas marsılya arkadaslar bu macı alcaz.varmısınız cosmaya.ben takımıma guvenıyorum bu mac bızım bugun.ölümüne besiktaş |
herkes hasta oldu senin konulara gülname:D |
konuların müthiş :D |
neden ya |
Marsilya o kadarda iyi takım değil 2 oyuncuları var nasri ve niang bu adamları kilitlerse beşiktaş marsilya pozisyon bulmakta zorlanır.Bu maçta esas sıkıntı herkesin tahmin edeceği üzere defans bloğunda olacak. bi şekilde bu sorun bertaraf edilirse maçı kazanmamız yakın. |
Gucüm eline sağlık. Tabiki coşucaz bu akşam hepbirlikte. |
bilmem neden acaba:D |
ben yazmıyorum artık hıc bırsey bay |
hep beraber zafere. |
Alıntı:
|
gülname p.m attım alıorsun di mi şaka yaptım ya kısma.hani kısa başlık falan ya ondan sadece:) gitme sakın biyere yaz mutlaka |
Devam devam gülname bari biraz kenetleniyoz. |
kartal_mania,taki ve aetos arkadaşlar şakalarınızda biraz daha dikkatli olun |
dünde aynı şakalar yapıldı arkadaşa ozaman bişey olmadı tekrar böyle konu açınca oda farkında die cesaret aldık yani en azından ben kendi adıma admin im... |
sorun yok keyfınıze bakın |
bu maça inanarak çıkaclarına eminm ellernden qeLeni yapcklar...inş. bi aksilik çıkmaz..!! |
Alıntı:
tamam |
Güll bi skor tahmini versene :D:D: ben 2-0 diyorum Bobo ve serdar özkan |
ya berabere yada bizim bu maç iinnnşşş |
hadi bakalım kartaaldan bir zafer daha bekliyoruz |
takima basarilar dilerim haydi cocuklar biz inandik sizde inanin |
arkadaşlar internetten izliebileceim bi yer waR mı? |
Ya Delgado çok kçtüydü ilk yarı..! Bakalım 2.yarı neler olacak..! |
hertürlü yenerizz yenecegizzz. |
bobo bobo bobo bobo maç 2-1 işte bu beşiktaş bobo boboe_Black_One;477285]ilk yorum benden! marsilya yenicek her türlü![/quote] |
bobo bobo bobo işte bu beşiktaş 2-1 bobo bobo bobo bobo |
ya kartallar kim gidecek şimdi bi üst tura ya |
arkadaslar ben soyledım sıze mac bızım dıye |
hellal olsun be ikiside atti bunlara can kurban sevinçten agliyorum arkadaslar |
goooooooooooooooooooooooool gooolllllllllllllllllllllll |
Güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadı kartallarımız...Bunun için hepsine teşekkürler...Bu taraftarın önünde yenilmek zaten çok büyük bir ayıptır bunu birkez defa daha gördük bugün...Futbolcularımız çok iyi mücadele ettiler aynı inönüdeki porto(yenilmemize rağmen),liverpool ve bu maçta olduğu gibi.Yani bu taraftar varken beşiktaşın boynu bükülmez inönüde...Önemli olan futbolcularımızın deplesmanlardada inönüdeki kadar olmasada yarısı kadar mücadele etmeliler.Bu bile yetecektir inanın...Hadi kartallar işimiz çok zor ama bir mucizeyi daha gerçekleştirebiliriz...Şansta yanımızda olur inş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1,1 olduktan sonra çok korktum tamam dedim yine hüsran ama bobo yine babalığını yaptıı kocum bobo bee :D |
boboooooooo boboooooooooooo :) bekle bizi ikinci tur GE-Lİ-YO-RUZ.. |
kartallar asla pes etmez sırada porto var onuda yenip lıder olarak bır usttura geçeceğiz |
tabikide aldık bu maçı ilk yorum benden 2-1 kötü oynasakda yendik ve 3 puan biizm... |
Türkiye`de Saat: 22:13 . |