![]() |
denılson eskısı kadar iyi degıl ama okdar da kotu degıl bence sol kanadımızı canlandırabılır! |
Denilson Beşiktaşta 01.06.2006 TARihinda sky turkte alttan gecen haberi aynen kardeşlerime okumak istedimm klebersonun onerdigi denilson beşiktaşla anlaşti ve 3 yıllık sozleşmeye imzayi atti.Denilsonun haftaya istanbulda olmasi beklenioo... ((sallamami onu bilmem yorum sizin kardeşlerimm)) |
Alıntı:
|
da sılva daha ii gitmezmi?? |
vallai bna pekkk inandirici gelmedi ama sizlerle paylaşmakk istedimm--gelirsede acayipp şov yaparrr kariyeri ortada -,adamda herşeyy vr teknik,hız calim-güç ne ararsan vr şovunuda gusell yapar-gcn bordeauxta bile mukemmel oynadii tam bzm aradigimiz tipte |
ne yapıyolar anlamadım bu adam yaramaz |
Klebersonun milli takımdan arkadaşıydı, birbirlerini tamamlarlar ama Gilberto da silva melo yu tercih ederdim. |
O kadar cok adamın adı geciyoki artık yıldız adamların bile bizde bi beenmezlik hissi uyandırdıgını sezimledim..Hayırlsısı olsun hepimize bi Brezilyalı furyasıdır gidiyo bakalım neler olcak.. |
haşaa beğenmemezlik değil ama fayda ve form açısından Gilberto Denilsondan daha iyi. ama Denilson da ne olduğu belli bir yıldız, oynadığı kanatın tribünlerini çok rahat ayağa kaldırır. Maliyetinin düşük olması da artısı. Fakat böyle bir transfer gerçekleştiyse çoktan bir çok kaynaktan geçilmesi gerekmez miydi? |
abi hiç biyerde son dakika haberi olarak düşmedi henüz:) kolpaçıktı haber büyük ihtimal...hertalı gilberto yu alabilsek süper olur valla benim tercihim gilberto olurdu... |
arkadaslar yapmayin lutfen denilson diyoruz...bence kalitesi tartisilmaz bir yildiz...eminim cok faydali olacaktir...bu sene bordouex un ikinci olmasinda cok payi var bu adamin...ben sahsen guveniyorum bu adama...ucurur bizim sol kanadi... |
baba ben internet sitelerine girdim(skyturk) eziklere gittiğini yazıyo!!!! |
sanimiyorum ezikler galiba öbür sene yabanci takimla cikacaklar maclara |
gerçekten diyecek yok şaahne topçu ama bizde bu mevki de iki tane iyi topçumuz var bunun kadar iyi olmassa da.M sedef İ üzülmez bunlar ne olacak.Bimiyorum ama tigana mantığına uymuyor |
Alıntı:
|
Rüzgar gibi geldi ve gitdi Denilson,Balooon Haber!!! Siradaki,muahahah!!!:D |
Alıntı:
|
eğer alırlarsa dünya çapında bir yıldıza sahip olmuş oluruz daha 29 yaşında 4-5 sene oynarrr şimdi tam verimli çağııı...denilson lazımm bizeee münch den sonra sol kanattan adam gibi orta kesen biri yoktu bunu denilson giderirrrr ve seyirciyi biraz olsun keyiflendirir...başkan söz sende hadi başkanımmmm güvenimiz tam sana... |
walla bende şimdi girdim skytur ün sitesine ama denilson la ilgili en ufak bi haber göremedim:) kolpa çıktı heralde...neyse tigana bilir işini..bize daha çok sağlam bir defans oyuncusu şart aslında.. |
beyler ortaya atılan isimlerden bitek delgado gelcek yönetim 2 dünya yıldızıyla anlaşmak üzere bunlar menejerlerin önermesi her önerilende gelio zaten basına göre 2 yıldız bitmek üzere biri govou hatta dieri de sol forvete büyük isim bobo işi bu yüzden uzuo |
Alıntı:
KARDES DEDIGIN DOGRUYSA SÜPER OLUR VALLAHA GÜZEL BIR HABER ALDIK AMA GOVOU BIRAZ ZOR BIZI YÖNETIM DELGADOYU BILE ALAMADI DAHA BU ADAMADA 1 SENE UGRASIRLAR YA |
denilsonu almıs olsak kesinlşmiş olsa 800 kanalda 1400 kere haberi cıkardı skytürkte ya tutarsa diye sallamıs besbelli hayallerimizle oynamayın lenn:):) |
Alıntı:
bizim türk medyasi iycegene sapitti nede olsa ezikler dolu medyada ;) |
ya arkadaslar futbolcu imza atmadan su besiktasta bu besiktasta diye baslik acmayin yaws |
Alıntı:
cok bekleriz ozaman transferleri bari biraz sevinelim ya onuda bize hor görme ;) |
eh bizi bu günlere düsüren utansin! .... :-) |
İnş gelir... |
valla benim bildiim bu adam daha yeni bordeaux a imza atti |
Kontrat Alıntı:
denilson febeyle tşk geçiyo tezahuratı yaparız hahahahaha tam bir top cambazı... |
bencesi tigananin disipliniyle bu adam formsuz dahi olsa cabuk toparlanir, en azindan kariyeri var. Zaten kariyerinin en parlak zamaninda olsa milan, real veya barca alir! Bence tam isabet sol kanat ici, tam seyir zevki... hemde gelmesi bence uzak ihtimal olamaz, kleberson gibi bir adam varken takimda, bunlarin ikisi 2002de dünya sampiyonu oldu!!! |
Alıntı:
öylemi....ok bilgi icin tsk |
adam supery a mıllı takımın oyuncusuydu bence alınmalı klıy gonzalez alınan kadar bence denılson alınsın |
bence klıy gonzalez yerıne o gelmelı denılsonnn |
ınasllah gelır yaaa bızde bır yıldız ızlerız |
denilson su anda dünyanın en yetenekli 3 futbolcusundan biridir bana göre..sırf onu izlemek için kombine alırım direk..tüm rakiplerin aklini alir..azımız açık izleriz adamı böle bi adam ihtiyacımız var artık show izlemek istioruz sahada birazda.. |
keske denilson tarnsferi gerceklesse |
Alıntı:
Ne guze soylemissin, bu adam kariyerinin ustune cikti ve simdi inmeye basliyor. Denilson gelse takima zarar verir, cunku cok sahsi oynuyor, zaten hicbir takimda tutunamamasinin nedeni de bu. Kily Gonzalez hic iyi olmaz zaten, su an Dunya Kupasinda oynayan Gilberto en iyi secenek gibi gorunuyor. |
Keşke gelse... Adam tam bir top cambazı maliyeti de ucuz galiba.Maliyetini de forma alarak ve maça giderek çıkarırız zaten. Yönetim duy beni al şu DENİLSONU senden daha ne isteyeyim ki... |
Denilson evet cok iyi sambaci ama tam Tigana´nin gicik oldugu uyun stili var adamda. Ayaginda cok top tutuyor. Okan´a, Sergen´e bunun yüzündenden gicikti zaten. Fransa´da bu sene hayal kirikligi yasatti ve beklenen leri veremedi. Eger Tigana ben onu yola getiririm diyorsa. Eyvallah. Kanatlarda ucariz bu sene. Bir yandan Denilson öbür taraftan I. Akin. Ikiside iki ayagini kullanan adamlar. Hem orta yaparlar hemde sut atarlar. |
Top cambaziyla sampiyon olunsaydi Yattara coktan sampiyon yapardi Trabzon'u, yapmayin gozunuzu seveyim. Artik bu tur yalandan yildizlari birakalim.... |
Türkiye`de Saat: 18:48 . |