![]() |
Antep’in bombası Denilson http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifKırmızı-Siyahlılar, Brezilya’nın dünyaca ünlü yıldızı Denilson’la prensip anlaşmasına vardı. Teknik direktörlük görevi için söz kesilen Razvan Lucescu da perşembe günü Türkiye’ye geliyor 05.06.2006 http://www.e-kolay.net/fanatik/image...nilson0506.jpgYıllık 1.3 milyon Euro Önceki gün yapılan genel kurulda ikinci kez başkan seçilen İbrahim Kızıl’ın, Brezilyalı yıldız Denilson’u Gaziantepspor’a transfer edeceği öğrenildi. Bonservisi İspanyol Betis kulübünde olan 29 yaşındaki solaçık, bu sezon Fransız Bordeaux’ta kiralık olarak forma giydi. Denilson, avukatı ve menacerleri ile birlikte birkaç gün içerisinde Gaziantep’e gelerek, yöneticilerle son kez masaya oturacak. Tecrübeli oyuncu için Antep’in yıllık 1.3 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Kaynak: Fanatik |
bu yönetimden cacık bile olmazz!!! Bizim kiler ağzı açık bakarken basit futbol takımları yıldız oyuncular alıyor.. bu yönetimden cacık bile olmazz !!!!!! |
forza da bir arkadas denilson icin sicak bir gelisme var dedi besiktas icin hayirlisi |
art_of_football herşeyi biliyor o adam maşallah :D |
antepte =)=)=) |
Alıntı:
|
gelsin artık şu adam ya ...yanına bide Delgadoyu albilirsek o zaman çok iyi olur.Yönetim biz bu futbolcuları izlemeyi haketmiyomuyuz??? Duy sesimi de al artık denilsonla delgadoyu... |
agali gibi olur |
Denilson Gecen Sezon Fransa Liginde Kendi Takimini 2 Siraya Kadar Cikartti Tek Basina Yani Bunu Basariyorsa Besiktasta Daha Cok Is Yapar TÜrkiyenin 3 Oldugu DÜnya Kupasi Maclarini Izleyin Bir Bizim TÜrk Oyuncularla Nasil Dalga Gectiydi Hatirliyormusunuz Yani Bu Oyuncu TÜrkiyede Cok Is Yapar |
Denilson gelmeye hazır Sao Paolo'dan Real Betis'e rekor kırarak transfer olan fakat beklenen performansı gösteremeyerek herkesi hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu öğrenildi. Menajerler aracılığıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Denilson'a her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi halinde Beşiktaş'ın Denislon ile masaya oturacağı öğrenildi.http://www.superspor.com/images/1/29...enilson001.jpg |
bu guzel olur.....denılson izlediğim kadarıylr guzel topçu.... |
walla bu transfer gerçleşirse süper olur bizim solu kimse tutamaz |
romario gelsin :D:D:D |
ailton gibi olur. kartalda işi yok |
ARKADASLAR EN FANATIK TARAFTAR YARISMASI DUZENLENMIS GIRIN VE BESIKTAS IMIZI YUCELTIN. SON DURUM GERIDEYIZ. |
BREZILYA TURKIYE MACINDA 4 KISI NASIL KOVALAMISIZ DENILSONU :D http://www.metacafe.com/watch/128963...on_with_4_men/ |
Mutlaka alinmali acayip adam yaa ! bu taraftarlari görürse cosar adam ! |
alın evimi barkımı satıcam vercem walla size :P |
Denilson dan bence fayda olmaz! Alınacak adam sol için en mantıklısı Gilberto! bana göre. Dikkatle bakacam neler yapacak! (R.Carlosu keserse tabi) |
kartalın gözü fonsecada Kartal'ın gözü Fonseca'da! Delgado tranfserini tamamlayarak transferde dev bir adım atan Beşiktaş yönetimi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Orta sahada maestrosunu bulan siyah-beyazlıların hedefi şimdi de sol kanada güçlü bir isim monte etmek. Bir süredir Uruguaylı Lopez ve Fransız Lauren Robert için görüşmelerde bulunan yönetimin gündemine şimdi de Almanya'daki Dünya Kupası'nda 2. turda Arjantin'e elenen Meksika Milli Takımı'nın hücuma dönük sol kanat oyuncusu Jose Francisco Fonseca girdi. Meksika'da oynuyor Dünya Kupası'nda 4 maçta da forma giyen, gruptaki Portekiz karşılaşmasında da 'Maçın yıldızı' seçilen Fonseca, ülkesi Meksika'da Cruz Azul takımında oynuyor. 27 yaşındaki oyuncunun Avrupa'da bir kulüpte oynamak istediği ve Beşiktaş'a gelebileceğini söylediği öğrenildi. Menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerilen Fonseca için teknik direktör Tigana'nın yapacağı araştırmadan sonra karar verilecek. Ancak Jean Tigana, bu konuda aceleci olmayacağını yönetime bildirdi. 30.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Vatan arkadaşlar fonseca hakkında bilgisi olan var mı |
yok yok pineda daha iyi adam hem orta saha oynuo hemde 24 milli maçta 34 gol attı. ya denilson olsun yada pineda. ama forza denilsonnn |
evet pineda iyi oyuncuu |
denilson olursa çok iyi olur bizim sol kanatı kimse tutmaz vallah |
ya ne foceseca sı ya bobo dursun yeter |
ben bununla ilgili topic acmmıştım kardeş sabahleyin sen ikiyi acmışın.. |
Fonseca bir kanat oyuncusu değil ama bizim basının bir bildiği var demek ki... |
Alıntı:
|
pineda alınırsa çok daha iyi olur sol kanat sorunumuz kalmaz ayrıca çokta iyi bir istatistiği var ! |
fonseca forvet değil mi yaw.. |
yok la bobo gitse bile zarar olmaz bize Carew lazim Carewwwwwwwwwwwww. |
ya bu adam forvet degilmi |
Sol kanat transfer topici arkadaşlar aldığım bi duyuma göre beşiktaş 3.5 milyon avro ya herta ile anlaşmış..sıra gilberto daymış.bnde bi yerde okudum ve hertanın menejeri sölemiş.iş sadece gilbertoyu ikna etmeye kalmış...bu habere inanmayanlar olabilir ama braz bekleyelim bnce..sanırım bu kez olmuş.. |
Name: Gilberto da Silva Melo (Gilberto ) Born: 25.04.1976 Place of Birth: Rio de Janeiro Nationality: Brazilian Signing Date: 01.07.2004 Previous Clubs: Saõ Caetano, Grêmio Porto Allegre, Vasco da Gama, Inter Mailand, Cruzeiro Belo Horizonte, Flamengo Rio de Janeiro, America RJ Bundesliga Matches: 55 Bundesliga Goals: 8 No.: 11 Position: Midfield International caps/ goals: 2/0 Marital status: Married Height: 180 cm Weight: 78 KG Hobbies: Reading |
olabilir ancak sorinde var gündemde fakat sorin daha pahalı gilberto 3,5 milyon iyi para fena değil ayrıca hiç bir sıkıntı yaşamaıyız hepsi latin amerikalı :) |
eger alınırsa cok ii olur... ama suan inanmadim acıkcasi... |
dilerim duydukların dogrudur kardeşim cunku cok kaliteli bi oyuncu gilberto en azından sorin gibi kaprisli degil!!! |
valla bana sorarsanda bende inanmadım biizm abiye sordum girişimler var ama sonuç yok dedi bana yani bu balon habere benzior |
bunu söyleyen hertanın menejerinin bi dostu.kuluple anlaşılmış.iş sadece gilberto ya kalmış |
Alıntı:
|
Arkadaslar her topicde belirtiyorum bence sola sorin veya gilberto gelmeli sağ tarafa ise serhat alınmalı bu ikili ile kanatlar vızır vızır iş yapar nobre gol kralı olur adama dun bir tane orta gelmedi kafalık |
Türkiye`de Saat: 07:28 . |