![]() |
ya bu üç gazeteden hngilerine inanlır!!fotospor da:murat aksu ispanya ya uçtu sorin'i bitirio.. fotomac serginho dio..digeri de sanırım gilberto da silva dio |
robert'ı gönderen zihniyet, alın 35'lik serginho'yu biryerlerinize sokun, parlarınızı da her zamanki gibi sokağa atın, hay allahım yarabbim yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww......... |
Alıntı:
|
gilberto duz tamam hangi sol kanat oyuncusu cok teknık sorın mi ? hiç sanmıyorum ıkısıde aynı ikisde ii orta acar bu bizim için yeterli ... bide sanki almısız begenmıyorsunuz!!! |
bende o haberi okudum murat aksu görüşme yapıcakmış. gelirse mükemmel olur nobre ve boboyu forvet te beslemek lazım |
Robert ^^kandırıldım^^ ''Ekibimdesin demişti'' 4 Temmuz Salı günü sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın kampına gelen Laurent Robert, dün sabah da yine aynı şekilde Paris’ten ayrıldı. Kara Kartal macerası sadece 5 gün süren Fransız futbolcu, yolculuğu öncesi FANATİK’e konuşurken, Jean Tigana ve yönetime salladı: “Önce Galatasaray için İstanbul’a çağrıldım. Herkes ‘Robert bu takıma gitmez’ diyordu, ama ben kabul ettim. Onlar beni burunlarının dibinden kaçırdı. Sonra Tigana istedi diye Beşiktaş’a geldim. Tigana, ‘Artık ekibimdesin. Başkan hafta sonu gelir, sözleşmeyi imzalarsınız. Ben parasal konulara girmem’ dedi.” ''Ribery gibi olacak'' “Bu sabah ise (dün) ‘Başkan gelemiyor. Benim de yapacak bir şeyim kalmadı’ dedi. Kendimi yeniden kanıtlamak için Beşiktaş’ı tercih etmiştim. Ancak sizden öğreniyorum ki, benim için ‘Bir hafta denenecek, sonra karar vereceğiz’ demişler. Ben denenecek oyuncu değilim. Sadece Başkan’ı bekledim. Yani bir anlamda da resmen kandırıldım. Ancak neler kaçırdıklarını görecekler. Ribery’de olduğu gibi, yine çok pişmanlık duyacaklar.” Robert’e muhalif olan yöneticiler, Başkan Yıldırım Demirören’e çıkarak, bu oyuncunun yerine daha flaş bir ismi kadroya katmaları gerektiğini ifade etmişti. |
robertmi oda kim ? kaybol be bide seninle mi ugrasacaz salak herif. 31 yasinda ancak sen benficada oynarsin onlarda oynatirsa. |
Kim Kandırdı Seni Yavru Para mı Verdin Olm ? |
Yaf Ben İlk Okuldaydım Yine Serginhoyu İstiyorduk Hala İstiyoruz Yaw İnsaf :) |
Alıntı:
:D :D HEMSO HERHALDE ADAM FUTBOLU BIRAKANA KADAR DA BIZ ONU ISTICEZ :D :D |
Alıntı:
|
fazlamaçını izlemedim ama iyi oynuyor beşiktaşa yararlı olur |
Alıntı:
|
tigananın isteyecegini hic sanmıyorum |
arkadaşlar serhatı anmayın bile gelecekse gilberto silve dan başkasıgelmesin |
Sol kanada hem defansif hem ofansif yönü olan bir futbolcu gerek, bu nedenle İ.Üzülmez ya da İ.Akın olmaz. Gilberto en ideali çünkü takım savunmasına ve hucüm kombinasyonlarına yatkın bir oyuncu. |
roberti göndererek iii ettiler bence |
yedek olarak düşünüyor galiba |
Yönetimin amacı şöhretli bir futbolcu alarak kombine satışını arttırmak. Bu nedenle Gilberto'nun transfer edileceğini sanıyorum. |
Bu Robert işi biraz karışık galiba... |
Alıntı:
|
tanimiyorum ben , ama on libero ise fahri ona formayi birakmaz bence |
ze roberto cok mantikli olur gelirse |
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar hepiniz yazıyorsunuz Denilson gelsin,Recoba gelsin,Robert gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar geçmişi ile yaşayan adamlar.Ya biz Sergen'i bu yüzden göndermedik mi?Şimdi yarın 33 yaşındaki Denilson'u alıp koysalar biz Sergen'e ihanet etmiş olmayacak mıyız?Ayrıca Serhat Akın transferide imkansız.Çünkü Serhat sakat ve daha 6 ay oynayamıyor.Lütfen olacak isimleri söyleyelim. |
evet adam resmen serefsiz ribery gibi olcakmis olm Ribery kim adam milli takimda oynuyor diye simdi dünya starimi oldu. allah allah adami zaten begenmiyorum riberyiyi :D |
Ben anlamadım bu işi.Le Mans maçından önce herkes Robert gönderildi dedi, sonra maç sonrası röportajında Tigana yok öyle birşey dedi.Robert ile sadece antreman için anlaştık maç için anlaşmamıştık o yüzden maç kadrosunda yoktu dedi.Ertesi gün Robert kandırıldım diyor.Ama inşallah Robert gitmiştir.Beşiktaş'ın böyle bir riske tahammülü olamazdı. |
Hakan Balta ön libero değil arkadaşlar.Sol bek ve stoper oynayabiliyor.Aynı zamanda orta saha'nın solunda oynuyor.Bence şu an A Milli Takım için sol kanattaki en büyük alternatiflerden biri. |
Gilberto'yu da İ.Üzülmez ile kıyasladınız ya helal olsun valla.Adamın Japonya maçındaki oyununu hatırlayın bari.1 gol de atmıştı.Ofansif özelliği yok diyorsunuz ama geçen sene Bundesliga da 7 golü var... |
Alıntı:
|
Serhatı istemiyorum adının bile anılmaması gerekir |
ROBERT İSPANYA'DA!.. 10f_write_month(7) Temmuz 2006 17:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0710174548.jpg Galatasaray'ın geçtiğimiz ay eşi ile birlikte İstanbul'a getirdiği, ardından Beşiktaş'ta Teknik Direktör Tigana'nın isteği ile Fransa kampına katılan Fransız yıldız Laurent Robert, İspanya Ligi'nden bir takımla anlaştı.. Robert'in bu sezon İspanya birinci ligi La Liga'ya yükselen Levante takımının daveti üzerine bu ülkeye gittiği ve Levante ile iki yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.. MARATON.COM.TR ÖZEL robert seceneği kalmadı artık. |
bence de pineda ya da denilson alınmalı. özellikle denilson süper olur... |
sorin-pineda veya gilberto dan birisi olacaktır bunlarda olmazsa yönetim juva milan da oynayan futbolculardan birisini kelepir olarak kapatmaya bakacaktır |
Alıntı:
|
Marsilya'dan Taiwo... |
Alıntı:
|
rica ediorm denilsonu alın:) |
Alıntı:
|
Denilson hala boşta ve yetkisi benim bağlı bulunduğum şirkettedir,daha önce başka bir arkadaşım yetkisini elinde bulunduruyordu hem GS hemde BJK'ye önerdi ancak iki klüpte istemedi.Şuan Katar veya Dubai tam bilmiyorum ama Denilson'a bu ülke liglerinden 1 teklif var ve 5 milyone euro ödemeye hazırlar.Ancak Denilson'un şuan paraya ihtiyacı yok ve kararsız,oraya giderse biter,tekrar kendini kanıtlamak istiyor ve Türkiye'ye gelmeye hazır,BJK istesin 2 gün içinde bu iş olur ama istemiyor... |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |